Smatter på taket



Idag vaknade vi till regnsmatter på taket. Underbart, sövande ljud. Både Albin och Emil somnade om och sov till halv åtta.

Även idag hade vi beställt frallor i receptionen och fick lyxig frukost innan vi åkte vidare. Först körde vi till Örkelljunga och världens roligaste "husbilsaffär". Vi kikade i flera olika modeller och barnen tyckte det var jätteroligt att gå in och ut i alla dessa. På Bengt i Örkelljunga bjuder dom på fika så det gjorde vi innan vi åkte vidare.

David och Albin hade visst planerat in ett besök på Swebike i Åstorp (utanför Helsingborg) så vi styrde dit. Dom öppnade inte innan 13 så jag svängde ihop lite gourmetmat som vi åt innan dom öppna.







Jag väntade kvar i husbilen medan grabbarna gick in men det tog inte många minuter innan David kom ut med Emil till mig...




Han ville visst provsitta/provköra varenda motorcykel. Vi pausade med glass medan pappan och storebrorsan var kvar där inne. Innan vi åkte vidare så gick vi rakt över gatan och köpte gräddbullar på en fabrik som hade farbriksförsäljning.

Nu är vi återigen påväg, denna gång hemåt, men vi hinner nog med några stopp till på vägen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0