Sol & Värme!

 
Alla ni som hängt med mig här inne vet säkert vad jag tycker om värme så det behöver vi nog inte gå igenom igen. Såhär har jag spenderat stora delar av eftermiddagen. Huvudet i skuggan, fötter och ben under vattenstrålen.
 
Jag hade massor av bilder att visa men telefonen och datorn verkar inte vara kompisar alls idag och jag får inte överfört en enda bild så jag få bara bjuda på lite instagram-bilder idag.
 
Emil var ute i 12 timmar idag. Alltså bara ute, hela dagen. Han var inte inne en enda gång på hela dagen, vi åt ute och Emil kissade i buskarna så han var ute från det att vi gick ut i morse vid 7.40 för att promenera till skolan tills dess att han fick följa med mig in i duschen vid halv åtta i kväll.
 
 
Varm och svettig efter en PW i morse.
 
På förmiddagen idag fick jag bakat 3 tårtbottnar, lagat middag (kotletter i ugn), tvättat och hängt ut sängkläder och mellan varven plockat maskrosor från grämattan (hur många finns det egentligen?).
 
Vi cyklade och hämtade Albin innan vi åt middag (ute förstås) och sen ville han till mormor så vi cyklade med honom dit innan vi åkte till Gustavssons Blommor och hämtade ut enn paket, ett väldigt tungt paket med massa spännande saker.
 
 
5 kg vit marsinpan, 3 kg färgad marsipan, 1 kg vit sugerpaste, 2 burkar florsocker utan stärkelse och en silikonform.
 
Jag hann inte göra något idag för David var ganska sen hem men efter jobbet i morrn ska jag göra en tårta, då kanske jag orkar med lite mer modellering.
 
Igår hade vi en toppen dag med Li & Alice. Först gick vi en promenad i skogen, en runda i Dagsås som hette Slottstigen. Den var nästan 3 km lång och båda barnen gick så gott som hela vägen själva, det varabara sista biten utmed landsvägen som vi hade dom på axlarna.
 
 
På eftermiddagen kom dom hit och lekte igen, mina galna barn hoppade i vattenspridaren men Alice var lite skeptiskt till det så vi tog glass till fika i stället.
 
På kvällen kokade jag rabarberkräm på en hel påse rabarber som Li hade med, barnen (och mannen) åt som hästar, själv åkte jag på Work Out men det var på håret att jag pallade det, som jag sagt, jag och värme är inte alls kompisar.
 
Jag duschade kallt för att par timmar sedan och har svettats sen dess, så jag få nog ta en kalldusch till innan jag lägger mig, annars kommer jag aldrig kunna somna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0