Blingcity, Munkagård och marsipanfigurer!

Jomen så är det ju här inne hos mig, en salig blandning!

Igår var jag på Blingcity och hämtade lite höstnytt, bla Pleasejeans i olika färger.









På förmiddagen igår fick jag dessutom sammanställt ekonomirapporten för Sidvagnsföreningen. Det är snart dags för årsmöte och först ska revisorerna granska mina papper.

David och Albin skulle iväg på eftermiddagen och köpa nya simglasögon så vi tog en liten höstpromenad och sen en fika hos mormorn innan dom körde.




Idag på förmiddagen kom Malin och hälsade på. Med sig hade hon fika, men innan vi dukade fram kaffet så fixade jag nya körkortskort till henne. Vi bestämde oss för att göra en utflykt tillsammans med barnen på eftermiddagen. Hon hämtade Frans och vi hämtade Albin och sen packade vi fika och promenerade ut till Munkagårdsskolan. Vi hade super mysigt! Fick kollat på alla djuren, traktorerna och suttit i en grävmaskin.



Jag hade till och med med mig kameran (systemkameran alltså) men dom bilderna ligger ju inte här på telefonen så jag får visa det en annan dag.

Lagom till David kom hem var vi oxå hemma och jag fick tagit mig ann en hel del modellering. Det är ju tårtor på G i helgen, vår stora kille blir ju ett år äldre och det ska givetvis firas!



Födelsedagsbarnet har önskat tema...

Nu ska jag vila ögonen för i morrn är det mycket på agendan!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det blir nog en fin tårta han ska bjuda på, AlinPalbin.

2013-10-15 @ 23:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0