Ny telefon!

Det var faktiskt verkligen på tiden. Jag har haft problem med ljudet på min gamla (fast jag har hört hur bra som helst, men dom som ringer har inte det...), min älskade trotjänare Motorola Defy +

Den har verkligen varit bra! Lagom stor, tålig som sjutton och lätt att handhava. Men som sagt, nu var tiden inne och jag slängde ut frågan på FB om vad man ska välja.





Jag fick många bra tips och övervägde noga innan jag bestämde mig. Jag googlade och så idag var det dags att åka in och klämma och känna. Avgörandet var stöttåligheten och att den är vattentät, ett måste för en (i alla fall mig) småbarnsföräldrar. Egentligen är den lite stor, den får knappt plats i handen och blir väl stor i en byxficka men storleken mindre var inte lika tålig, tyvärr.

Vad bidde det då? Jo, en Sony Xperia Z!




Nu ska vi bara lära känna varandra, men det kommer nog gå hur bra som helst!

Annars idag?



Det blir mycket gos. Emil är väldigt kramig och gosig sen jag kom hem från Spanien, ungefär som om han är rädd att jag ska åka iväg igen. På förmiddagen var vi hemma och tvättade, gjorde en ny omgång granola (müsli), och förberedde för eftermiddagens kalas.




Mycket müsli blir det...

På eftermiddagen var vi hos Alice på 3-års kalas och sen åkte vi hem och hämtade pappan och Albin för telefonshopping. Albin behövde dessutom ny innebandyklubba och skyddsglasögon.

I morrn ska jag rodda nya ATG-maskinen i spelhörnan, wish me luck...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0