Vardag igen...

Ja, så var det vardag igen och det tycker jag är ganska skönt om jag ska vara ärlig.
Vi gillar ju rutiner här hemma, även om det kastas om en hel del när jag är iväg på mina fackliga uppdrag/kurser/möten mm, så är det ändå när vi har rutiner som vi mår bäst.
 
 
Innan skolan startade så fick båda grabbarna göra ett välbehövligt besök hos frisören. Albin älskar ju att sitta där och bli pillad i håret medan den där minsta lilla filuren är lite mer svårövertalad. Han fick racer-klippt sig i alla fall, även om han blängde hårt medan han hade armarna bestämt i ett kors över bröstet, där under skynket.
Sen tyckte båda två att dom var ruskigt snygga.
 
Vädret har ju, som bekant, blivit lite sämre (enligt många, jag älskar ju höstrusk och vinterkyla) så för första gången på månader får grabbarna vara inne och leka. Dom är faktikst inte särskillt bra på det, det går alldeles för vilt till för mamman. Det är nog därför vi har lite som motto här hemma, att när det är uppehåll, då lekar man ute. Regnar det så kan man få vara inne. Men ingen av våra barn är ju särskillt bra på att sitta still och kolla på film så efter typ 20 minuter är det vild lek på gång igen, om jag inte styr upp lite pyssel.
 
 
 
Emil har här ritat två finfina teckningar av morbror Coffe. Så vi inte ska sakna honom för mycket när han är i lund. Som ni kan se är det ju slående likt min lillebror, lång, smal och med hatt på huvudet.
 
 
Vädret lämpar ju sig ganska bra för mys på morgonen med och eftersom Emil inte är på dagis så mycket så har vi fortfarande ganska gott om tid till det på veckorn. Albin, som den stora kille han är, studsar upp ur sängen i god tid, bäddar, klär sig, äter frukost och packar skolväskan. Han cyklar till skolan och tycker det är jätteroligt att vara tillbaka.
 

Nu sussar grabbarna gott och jag ska göra desamma. Även om jag inte börjat jobba på ICA på riktigt än, så har jag fullt upp med jobben här hemma och i morrn är inget undantag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0