Tog doktorn på orden!

I går tog jag doktorn på orden och tog det lugnt mest hela dagen.
Det var ju lite lämna, hämta, laga middag och sånt där men inga kraftansträngningar hemma, alls.
Barnen fick hjälpa till att hämta ved och sen lekte dom så snällt utomhus så jag till och med fick kika ut med jämna mellanrum för att kolla så dom säkert var kvar.
 
Jag hann med lite kontorsjobb och sen på kvällen delade vi upp oss så jag tog med Albin på innebandyträningen och David tog med Emil på simskolan.
Det hade gått över förväntan bra för Emil och jag är så glad att David har berikats med en ängels tålamod (som jag ju avsaknar helt) för annars hade vi nog inte anmält Emil till simskola. I alla fall inte än, för jag och Emil är alldeles för likasinnade för att kunna komma överens om sådant.
 
Jag ser framför mig hur det ser ut när han börjar övningsköra om en 13 år eller så... Det kan vara så att det går som med mig och min pappa, dvs inte alls. Jag övningskörde mest med min mamma.
 
Nu har det börjat snöa som hejsan igen och grabbarna är ute och bygger en grotta. Jag ska gå ner och fixa lite mellanmål och sen ska vi invänta pappsen så jag och Albin kan åka till stan och köpa ett par nya innegympaskor. Igår när vi skulle till innebandyn och jag fick fram gympaskorna så tyckte jag att dom såg så små ut och bad Albin prova, han fick inte ens i foten! Alltså, skor som han hade i början av december fick han inte ens på sig nu...
Kan fötter växa så mycket på bara ett par månader?
 
Förresten, jag har ju gjort en tårta med idag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0