Oväntad vändning

Ja, gårdagseftermiddagen tog ju en annorlunda vändning efter att jag bloggat i bilen medan Emil sov. När jag väckt honom och vi gått ut i backen så var han på ett väldigt konstigt humör. Tillslut kom det ju fram att han hade kissat ner sig och var alldeles blöt i overallen.
Vi åkte tillbaka till stugan. Jag bäddade ner Emil i soffan framför en film och sen tvättade jag upp alla kläderna (typiskt att det händer när vi inte har några extra kläder med oss!). Torkskåp är bra och allt, även overallen, torkade till i morse.





Jag fick ägnat tiden i stugan åt att läsa på mer om Arbetsmiljölagen och han faktiskt läsa klart! Nu har jag en hel del anteckningar att ta med mig och filura på.

Natten har varit jättebra och vi har sovit gott allihopa. Eftersom det är som det är i våra liv just nu så är morgonen allt annat än lugn då pappan jobbar för fullt med att styra upp arbetet via telefon. Alltid är det ju något som strular. Jag och barnen ritade varsin "tatuering" på varandra.



På förmiddagen sen åkte vi lite tillsammans innan jag fick för mig att leta efter en geocach och tappade bort dom andra. Så jag fick ensamåkning någon timme innan vi sammanstrålade i toppstugan. Då hade Emil vurpat ganska illa och pappan bjöd alltså på en såndär dåligt-samvete-fika som jag hängde på.
Kanelbulle och varmchoklad till barnen, kaffe till mamman och pappan.














Efter fikat var Emil trött i benen och kanske lite öm i ansiktet så han och pappan åkte lite själva innan dom åkte tillbaka, så åkte jag och Albin lite för oss själva innan vi tog transportsträckan tillbaka till stugan. Tack och lov att Albin begåvats med ett utmärkt lokalsinne för jag hade då ingen aning om vart vi befann oss!

Efter middagen åkte jag och Albin själva medan Emil och pappan lekte på lekplatsen en stund. Jag och Albin åkte skicross och jösses vilken tävlingsgalning den ungen är! Tror vi åkte den jäkla banan 5 gånger på raken!







Vi mötte upp pappan och lillebrorsan och sen åkte vi en sväng tillsammans. Albin ville åka skicross igen och dom andra ville kolla på. Grejen är bara att det är en brant backe för att komma dit och Emil ville ju såklart oxå dit. David (som btw är den bästaste pappan ever!) tog Emil i selen och började köra ner för den SVARTA backen varpå Emil blir vansinnig för att det går så sakta när David håller emot och skriker för kung och fosterland FORTARE PAPPA, JAG VILL ÅKA FORTARE!!

Dom som åkte förbi oss skrattade roat vill jag lova... Hur han ser ut nu?
Jodå, han ser ut som den krigaren han är.




Nu ska jag förbereda middagen och sen blir det mera familjemys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0