Min resa

 
Höråsslingan i kvällssolen
 
Jag hade verkligen inte tänkt att ta upp det här med viktnedgången och sånt för det är inte särskillt betydelsefullt för mig. Kilon har aldrig varit det. Välmående däremot har, och är, givetvis viktigt.
Men nu är ni ganska många som undrat hur, var och när och då kanske det är enklare att ta det i ett eget litet inlägg tänker jag.
 
Jag har inte gjort några drastiska förändringar, alls.
Inga dieter eller så utan jag bara bestämde mig. Från en dag til en annan så hade jag bestämt mig för att inte fika, rör på mig lite mer, äta mindre portioner och undvika sötsaker.
Jag är så jäkla bestämd så när jag väl bestämt mig så bara är det så och då finns det liksom inget mellanting. Som jag sagt innan, jag går all-in i allt jag gör när jag väl bestämt mig.
 

Mitt sällskap på kvällspromenaderna
 
Det är som sagt ingen idé för mig att tro att jag ska kunna få några raska promenader på dagarna om jag ska ha barnen med mig så därför går jag på kvällarna när David kommer hem.
 
Jag är inte stenhård med maten på det viset att jag aldrig fikar utan på kalas och så så kan jag ta lite fika men inte varje dag. Godis, läsk och annat snacks har vi aldrig brukat äta här hemma så det är inget jag avstår heller.
Jag bakar givetvis lite mindre nu och försöker istället att baka saker jag aldrig bakat förut när jag sätter igång.
 
 
En av mina rundor som jag ofta går
 
Jag är heller inte stenhård på att jag tvunget måste gå varje dag utan det får ju såklart finnas en viss flexibilitet, med tanke på väder, dagsform och göromål.
 
Jag gör en egen granola/müsli som jag äter tillsammans med lite bär och naturell yoghurt varje morgon. Inga smörgåsar alls längre. Sen dricker jag ett par koppar kaffe på förmiddagen såklart.
 
 

Ilandsproblem, jag vet, men jag köpte mig ett par jeans i januari (eller om det var februari...) i år på H&M, den vänstra ettiketten. Sen blev ju hela jäkla garderoben för stor och jag var tvungen att köpa mig lite kläder som inte ramlade av, döm om min förvåning när jag köpte likadana jeans fast 4 (!) storlekar mindre i slutet av April...
Som sagt, det var inte meningen att gå in på detta här i bloggen för jag tycker sånt här är ganska oviktigt egentligen så länge man mår bra och tycker om sig själv.
 

Kommentarer
Postat av: Tessan

Ja som jag sagt till dig innan... du är jättefin!!!!

2014-05-12 @ 14:51:12
URL: http://theaazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0