Att förhoppningsvis vara på bättringsvägen

Ja, inte jag då men Albin. 
Igår va han riktigt dassig och hade jätteont i magen och mådde ordentligt illa hela förmiddagen. Som tur är så kräktes han inte. Tur både för honom och mig. Han ville helst ha David hos sig men han kunde inte komma loss och när han hade löst det framåt lunch hade det värsta gått över. Jag vet inte vad det kan ha berott på, att han har ätit lite sämre nu när han varit sjuk kanske, eller att han fick ner en del blod dagen innan kanske, när han fick störtnäsblodet?


Emil tyckte inte det var en jätterolig dag igår... 

Albin brås ju liksom på mig, helt och hållet, så jag fick inte lov att lämna hans sida en enda liten stund när han mådde illa och det klart att det var konstigt för Emil att jag bara ägnade mig åt Albin.

Sen blev han ju lite piggare på eftermiddagen och på kvällen kokade vi mannagrynsgröt som han åt ordentligt av. Natten var lugn och båda grabbarna tog lite sovmorgon idag så vi gick inte upp innan kl åtta.


Då var det ju dags för Adventskalendrarna!

Sen var grabbarna rastlösa och gick ut medan jag satte mig med massa papper på kontoret. 


Inget fel på dessa busungarna!

Albin önskade middag idag med så spagetti och köttfärssås bidde det till bådas lycka. 


Äntligen hungrig! 

Jag hade smsat med Albins lärare så efter middagen tog vi tag i veckans läsläxa. Ja, här slipper man inte läsläxa bara för att man är sjuk, mamman ordnar med det ändå. 


Stolt som en tupp över min fina kille!

Sen skulle jag ju göra mig i ordning för jobb och då passade grabbarna på att bråkas lite vilket slutade med att Albin stängde in sig på sitt rum och Emil kom ganska snart på att det inte är så roligt att vara själv så han bad mig om hjälp att skriva små lappar han kunde skicka in under dörren. Det visade sig vara en fullträff. Väldigt roligt tydligen och det skickades massa lappar. Enda nackdelen var ju att jag var tvungen att hjälpa till, både med att läsa och skriva åt Emil. 
Tillslut kom denna lappen ut... 


"Hej Emil du får inte komma in säj till mamma att hon ska skriva lite bättre"

Har man sämst handstil i världen då tro?  

När jag var tvungen att kila ner och äta och så innan jobbet så började dom rita på de där små lapparna istället. Hur det gick sen, det har jag ingen aning om, jag har ju spenderat kvällen på jobbet! 

Nu ska det nanas gott och vi ska hålla tummarna att Albin vaknar lika pigg och glad som idag, för då blir det skola för honom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0