Att ha haft en helg. Tillsammanshelg!


Det bidde hotellfrukost minsann! 

Men det är givetvis makens tallrik man ser. Mina hotellfrukost-tallrikar är så tråkiga, jag tycker nog ändå att jag är ute på vift såpass mycket nuförtiden att det inte går att dra på varje gång. 

Men att bara få sitta tillsammans och äta frukost, länge, ensamma, med nyhetsmorgon i bakgrunden gör ju att man är rätt jäkla nöjd med tillvaron. 

Jag tog en kopp kaffe med mig och så gick vi upp på rummet och packade ihop oss innan vi körde ut till Väla. 
Det är en fin man den där jag gift mig med. Han har ett fantastiskt tålamod som jag beundrar mer och mer för varje dag som går. Idag tex, så var han nog mer än nöjd efter ca 40 minuter där inne, på Väla (det var så lång tid som det tog honom att hitta, prova och köpa fyra nya tröjor...). Men ändå stod han tappert ut i typ mer än fyra timmar. Vi kom dit vi 10, åkte därifrån vid halv 3 och då han vi med både lunch och fika. Vi fick dessutom finfint sällskap i form av brorsan som dök upp vid 11.

När vi kom hem till byn så åkte vi direkt och hämtade hem guldklimparna från mormor och morfar. Sen hem och packa upp allt. 


Emil fick paket från morbror och Julie! 

Paketet slets upp direkt och byggdes ihop för lek omgående. Grabbarna har lekt med det där legot hela kvällen. 

Jag och David skulle varit på julbord med hans jobb nu i kväll men han fick gå själv, mina bihålor vill inte att jag ska gå på partaj...

Barnen somnade fullständigt ovaggade i kväll och jag har lagt mig jag med. I morrn är det fullt upp då med. Det är kalas som avlöser varandra bla och så ska vi lämna bilen på service, spännande dag med andra ord. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0