Att ha sådana här dagar

 
Ni vet, sånna här dagar.
Då barnen inte kommer i kläder innan det är tvunget (för att deras "stränga" och något gammalmodiga mor fortfarande tycker att sålänge det inte ösregnar ute så är det bra väder och barn mår bra av att leka ute, "så ut med er ungar!")
 
Här hemma går vi fortfarande i jullovets ljuvliga takt.
Barnen sysselsätter sig med sina julklappar, både inne och ute. 
Jag planerar nyårsdesserten, tvättar en massa sånt som liksom blivit bortprioriterat under den ganska hektiska hösten (ni vet, typ dukar, mattor mm), försöker reda ut soppan som blir när en ideell förening bytar ordförande (och därmed firmatecknare...) och spanar snöbloggar i både Norge & Östrerrike.
 
Mannen i huset har börjat jobba igen efter att ha varit ledig några dagar runt jul. 
Eller, alltså, ledig och ledig. Vi har ju fortfarande gjort Gekås och sportaffären för att ekipera oss för kommande skidresa (att en unge kan växa så!?), lagat massa god mat, druckit glögg framför brasan och spelat spel.
Ja, lite sånt ni vet.
 
 
Igår hade jag en underbar myskväll i Vare.
Det var äntligen Vin & Vax och i vanlig ordning fick vi avhandlat alla möjliga samtalsämnen och jag fick en genomgång av hur man skulle kunna ta hand om sin ansiktshy... Tyvärr minns jag inte alls vad alla grejerna hette eller va dom var bra för men jag insåg i alla fall hur mycket tid och pengar jag spar ;-)

Nu har han, mannen i våra liv, kommit hem från jobbet och vi ska äta kvällsmat här, men var inte oroliga om jag inte dyker upp på en dag eller två, vi tar dagarna som dom kommer och har JULLOV!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0