Flängig dag

Idag har jag varit runt, både här och där och här igen.
 
Det började på morgonkvisten när jag åkte och hämtade David i Falkenberg redan direkt efter frukost. Emil skulle följa med mig men viljan hos det barnet är övertygande och ihop med en ansvarsfull storebrorsa fick han stanna hemma. Det gick hur smidigt som helst och ungarna klarade sig finfint hemma. 
 
Jag hann till och med ta en kopp kaffe på stående fot hemma innan jag slängde mig i bilen och åkte in till stan. Massage på schemat. I vanlig ordning, ganska mycket eländigheter i axlar och nacke, men jag har världens bästa massör. 
 
Jag åkte direkt hem och fixade middagen, David sällskapade oss hemma på middagen idag och det är ju alltid väldigt trevligt. Det är sällan vi äter ihop alla fyra. Det händer ju såklart på helgerna och så (om vi inte jobbar, tränar eller så), men på veckorna är det ju inte så ofta. 
 
När maten var i magarna åkte jag bort med barnen till mormorn som fick barnvaka en stund medan jag packade kameraväskan och åkte på ett jobb tillsammans med Länsmäklaren. Det var en gård så det var ganska mycket utomhusbilder att ta och jag var inte helt rätt klädd för detta SVINKALLA väder så jag blev frusen ända in i märgen. Jag tinade aldrig riktigt upp så när jag åkte på nästa fotojobb i studion i kväll var jag fortfarande lite småfrusen.
 
 
Hemma hade David startat brasan så jag tog teet med mig in till soffan för upptining.
Barnen har verkligen hållig sams idag och det är fantastiskt att lyssna på när dom leker.
 
Nu sover alla gott i sina sängar och jag ska bara dricka upp mitt te, sen blir det nog en dusch på mina ömma axlar innan det är nane-dags. I morrn blir det mera Handels!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0