Händer grejer

När jag inte är hemma, då passar han på.
Och inte så lite heller.
 
Jag trodde den stora förändringen här hemma var att vi fått en helspegel på väggen där uppe, men i kväll fick jag mig ytterligare en rejäl överraskning. En dörr har liksom flyttat på sig. 
 
 
Det var inte ens en enkel liten flytt av en dörr. Det blev en ny ytterdörr visst. 
Det blir nog jättebra det här!

I morrn är verkligheten i kapp mig och jag har fotograferingar i studion. Så jag och alla tre grabbarna tog en liten kvällspromenad bort för att kika så allt var ok eftersom jag varit borta så länge. Och det var det ju såklart!
 
 
Även papprena hade ju så himla fint väntat på mig så jag har suttit på kontoret hela förmiddagen med fakturor och lön (extra spejsigt var det eftersom löneprogrammet fått sig ett REJÄLT lyft och inget var som det brukar).
 
I eftermiddags var Albin och David iväg på simskolan medan jag och Emil var hemma och lagade kvällsmat. Emil hjälpte till så himla fint som bara han kan och det är inte klokt va det lilla barnet kan prata. Han är ju lixom inte tyst en enda liten sekund. 
 
När grabbarna kom hem så var Albin rejält hungrig och innan jag ens hann duka fram maten så smakade han på potatismoset i grytan och sa 
- Mamma, det här moset är perfekt! Helt perfekt!
Undrar om han saknat mammas mat tro? 
 
Nu ska jag kila upp och krypa ner brevid en av mina förkylda grabbar och kolla på Wallander.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0