Vår fantastiska kise!

Älskade, älskade lilla Kajsa!
 
 
Det liksom hände så mycket där i måndags att Kajsas veterinärbesök föll i glömska här på bloggen.
 
Hon har dåliga tänder min lilla höna och varje år de senaste 6-7 åren tror jag, har det dragits ut tänder. Nu har hon bara en stackars tand kvar (förutom dom där små rackarna som katter har längst fram) och den var verkligen inte fin. Jag misstänkte ju att även den blivit dålig och behövdes dras bort. Först vill dom kika på henne, innan dom bokar upp en tid, eftersom den typen av tandvård tar ganska lång tid, och då vill man inte sätta upp en tid som sen inte blir av.
 
Veterinären kikade, lyssnade och klämde på henne. Kajsa är nog den snällaste katten som finns tror jag. Hon gjorde ingenting, knappt ens motstånd... En tandspecialist kom och kikade och så bestämde dom, att eftersom hon är så snäll skulle dom försöka rengöra tanden och kontrollera utan att hon var sövd. Det lär ha gjort jätteont, men hon är ju så duktig, min lilla kise!
 
Stolt som en tupp över min älskade lilla höna så tog jag henne i buren, betalade och åkte hem. Inga tänder (eller tand snarare) behövdes dras och vi ska återkomma till hösten, kika på tänderna och göra en seniorundersökning på henne. Hon är ju en gammal dam nu, snart 12 år...
 
Kommer ni ihåg när hon såg ut såhär?
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, hur kan man glömma det? :-)

2015-03-06 @ 10:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0