Läst i gamla dagböcker bloggar

Det är ju så roligt att läsa om vad man hade för sig förr och nu har jag kikat på vad jag pysslade med.
 
 
För 10 år sedan
 
Den 17 Maj 2005,
Var en tisdag och jag var förmodligen helt slut, skulle jag gissa eftersom jag varit ute på långritt på helgen med Sara och en massa andra bruttor och sen avslutade det hela med Tjärbyligan på söndagen. Så det var nog en ganska intensiv helg. Jag red på ett paint-sto som småtrippade lite granna hela tiden och hade dessutom westensadel så jag minns att jag var väldigt öm i rumpan.
 
 
Det är jag längst till vänster.
 
 
Från Tjärbyligan 2005.
 

9 år sedan
 
Det var en onsdag och jag höll som bäst på med förberedelserna inför brorsan och Joels SM debut på Annebergsbanan. Dom hade på hösten innan skaffat sig en sidvagn och nu var det alltså dags för premiär och jag fixade och donade med kokplattor, t-shirts och en massa annat tydligen.
 
5 år sedan
 
Var en måndag och jag var ledig. Vi var hemma och hade ganska fullt upp med att passa upp på brorsan som ganska nyligen hade spräckt sitt bäcken på tre ställen i en SM deltävling på Anneberg. Just denna dagen hjälpte jag honom med att handla, ställa in disk och ta ut sopor, saker som är väldigt svåra att göra om man inte kan röra sig...
 
3 år sedan
 
Då var det Vin & Vax på gång! Vi hade en tjej som hette Patricia med oss och hon viade finfina kläder från sitt egendesignade märke. Vi drack vin, käkade hämtpizza och sen kom Tobbe och hämtade oss på kvällen.
 
1 år sedan
 
Det var en lördag och jag jobbade. Jag hade precis kommit hem från två intensiva dagars konferens i Helsingborg och var rätt trött. Det var precis en vecka innan den där ödesdigra lördagen som David blev så sjuk på...
 
6 månader sedan
 
Det var i november och just denna dagen hade jag en "mellandag". Det var en måndag efter jobbehelg och på tisdagen väntade en heldags styrelsemöte med avdelningsstyrelsen så jag var hemma och bakade tårta till det mötet.
 
1 månad sedan
 
Det var en fredag och jag jobbade. Jag hade precis varit iväg och hållt en tredagars kurs på Viskadalen och Albin var hyfsad ny med gips på så farmorn var hemma och tog hand om busen medan jag och pappan jobbade.
 
1 Vecka sedan
 
Det var oxå en söndag och David jobbade så jag körde ungarna till mormor och morfar och sen vidare till dagis för att städa. Albin skulle förberedas för att plocka bort spik och gips dagen efter. Vi bakade kladdkaka och flyttade ett bort ett stort skåp till mitt jobb.
 
1 dag sedan
 
Igår bakade vi bröd, jag fotade och jobbade med bilder. Pappan jobbade en sväng, vi hade besök av Oscar som lämnade av finfina grejer och det regnade en del.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0