Att ha gjort Helsingborg med tjejerna!

Shit! Jag har verkligen inte haft tid att kika in här men jag har haft det hur bra som helst. Jag kom hem ordentligt från Viskadalen i torsdags, jobbade/vabbade/jobbade hemma i fredags, packade åter väskan och hämtade upp Marina och Emma tio i åtta i går morse för den årliga Vin & Vax trippen.


Hela gänget! 

Jag hade som sagt Emma och Marina i min bil. Anna hade Malin, Linnea och Stina i sin. 

Vi började med en kaffe på Hallandsåsen, några var galet kaffesugen redan då. Sen drog vi vidare till ett helt underbart ställe i Höganäs, magasin 36 eller något hette det nog. Värsta saluhallen, helt fantastiskt! 

Vi fikade givetvis där oxå... 



Besökstips! 

Efter Höganäs drog vi vidare till Helsingborg och Grand Hotell. Vi checkade in och gick sen ut på stan. Till lunch hittade vi ett supermysigt ställe som hette "Hos Bo".

Vi åt lite av varje där, allt från dansk fläskestek, till gulaschsoppa, burgare och Ceasarsallad. 
Jag åt sallad och drack helgens första Rosé.



Hos Bo alltså! 

Vi kopplade på shoppingen efter vinlunchen och höll på tills affärerna stängde och det fullkomligt vräkte ner snö på oss. Det bidde mys i hotellbaren, några drack lite vin, någon en drink, någon en kaffedrink och någon bara lite värmande te. 



Titta på snön från värmen. 


Gjort oss klara för kvällen på Grand hotells restaurang. Lite förmys på Anna och Linneas rum.

Vilken massa mat!  Helt galet! 
Och snön fortfarande vräka ner... 


En an desserterna...

Vi hade i vanlig ordning precis hur trevligt som helst och kom faktiskt i säng i tid. Jag och Marina hade en dubbelsäng och Malin sov i extrasängen brevid. 



Snön utanför på kvällen... 

I morse checkade vi ut, grävde fram våra bilar och slirade till Väla!!




På Väla. Fika, vad annars. 

Hemma blev det kram och puss kalas. Vi har tittat på allt mamman har handlat (nästan, en del är ju såklart hemligt), druckit glögg, spelat spel och jag har även börjat packa upp men la ner direkt, ska ju ändå packa i morrn igen, Viskadalen och ett gäng kursdeltagare väntar även denna veckan, så även ett LO-repskap och en liten febrig femåring... Ska bli spännande att se om vi får ihop denna veckan överhuvudtaget. 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och hålla hårt i min älskade man som jag ser allt för sällan just nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0