Att ha haft en väldigt blandad dag


Först skickade vi storebrorsan till skolan, sen drog vi på uppdrag...

Jag hade en fotografering i Falkenberg och lämnade Emil hos världens bästaste faster Lina innan jag åkte vidare och jobbade. 

Det gick finfint och när jag hämtat Emil så åkte vi till Fynda. Köpte några nödvändiga och några onödiga grejer innan vi tog paus utanför och köpte varsin korv me brö.

När vi kom hem började vi med hur många saker som helst. Satte en bröd-deg, pratade med Frida om fackliga grejer på jobbe, tanka in foton från minneskortet, gjorde smoothie och vände på flera av livets stora frågor. Ni vet sånt som HUR en fågel kan flyga, HUR en fisk kan andas under vatten, hur stort rymden är och sånna saker... 

Sen kom Albin hem och trädgården fylldes med grabbar som cyklade, hoppade och hade diverse spännande race. Jag fick gjort en hel del på kontoret då och givetvis passat ugnen och så när bröden skulle in och ut. 


När vi ätit och pappan kommit hem så blevdet seriös BMX-körning.

Vi lyxade till det med räkor, ägg och nybakat bröd idag. Sen fick jag en idé och drog ihop en liten glass-smet.


Alltså shit, helt galet!!! 
David var helt såld!

Jag vispade grädde hade i en burk kondenserad mjölk, lite vaniljpulver och dooleys (alkoholen gör att den inte blir stenhård när den fryser).

Det hällde jag i en burk, klickade ut karamelliserad mjölk (kokt kondenserad mjölk / dulche de leche) och hackad mörk choklad. Sen drog jag lite med baksidan av en sked så kolan liksom blev lite ripplad i glassen. 

Vi åt den innan den hade stelnat helt hundra i mitten och det var sjukt gott! Jag kommer få göra det många gånger är jag rädd. 

Men inte i morrn, jag har Ica-tjänst!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det låter som något som far din skulle gilla. Om vi bjuder på söndagsmiddag, kanske du kan stå för efterrätten?

2015-09-11 @ 23:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0