Att vara imponerad!

Ni vet hur jag brukar säga att min man är en jäkel på att påbörja projekt men precis urdålig på att avsluta? Hur vi liksom har ungefär en miljon påbörjade projekt men inte ett enda avslutat... 


Minns ni den här bilden? 

Då när vi helt plötsligt fick för oss att vi skulle riva pooldäcket och lägga marksten. 
Jag hade inga som helst ambitioner att det skulle bli klart till nästa års poolsäsong men tjii fick jag. 


Idag ser det ut såhär! 

Markstenen är lagd och under den är det utgrävt, pålagt bärlager, paddat och sen fyllt stenmjöl i sprickorna. Han har hämtat flera lass matjord och krattat ut. Nu ikväll, precis innan regnet så fick han lagt på gräsfröna. 

Så jag får väl allra minst ta tillbaka det där sarkastiska jag sagt om hur han ALDRIG lyckas avsluta något. Det är till och med så att elektrikern redan varit här och dragit elen till hörnan (där sandfilterpumpen står) så den är helt klar. 100% Helt otroligt! 

Han är kanske inte så dum ändå. 
Den där mannen jag firade en månad som gift med i går... 


Han och jag. 
Bilden är från innan i sommar. 

Idag har jag och Emil varit iväg och fixat med en massa ärenden. Vi mötte upp Li och barnen för några av ärendena. Ungarna satt så stilla och fint så, hela tiden... 


Ja alltså, ni tror mig förmodligen inte va? Det ska ni inte heller... Ungefär 1 sekund efter att jag knäppt dessa bilderna så försvann alla år varsitt håll igen. 

Efter att vi hade ordnat med allt vi hade på listan så åkte vi hem och lagade middag. Emil hade bestämt vad vi skulle ha så det var bara att lägga i högsta växeln för att få klart maten i hyfsad tid. Vi va rätt hungriga efter vårt rännande. 


Givetvis något med både potatis och korv. 

När vi ändå var i stan passade vi på att köpa ost. Massa ost. Vi gillar ost... 
Vi måste ju fira vår första månad som gifta jue! 

Albin kom hem efter skolan och var rätt trött. Han hade haft skoljoggen idag och sprungit 4 (fyra!) varv runt Höråsen så det bidde ingen crosskola, han hade lite ont i ena vaden.

Jag körde bort massa grejer som vi ska ha på festen på lördag och tvättade upp potentiella kläder till 90-tals tjofräset... 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0