At ha haft en såndär galet roligt tjejhelg!

Alltså shit! Vilken helg!
Vi har varit i Göteborg och bott på det finaste lilla hotellet. Ätit galet god mat (och galet mycket mat också för den delen), skrattat massor, diskuterat allt mellan himmel och jord och nästan delat frukosttallrik med Janne Schaffer!
 
 
 
Vi snurrade runt lite innan vi hittade ner till hotellets parkering men när det var gjort så var det hög tid att kliva in på första bästa fik. Sen bidde det shopping, massor! Jag fick experthjälp av Stina och Emma och köpte min hitills dyraste klänning någonsin. Men den är jättefin och sååå himla jag.
 
 
 
 
 
 
Det kan inte gå sådär vansinnigt många timmar mellan måltiderna när man är sju tjejer på stan och klockan ett hade vi bokat tid på The Barn, där vi åt smarrigaste jäkla burgaren någonsin.
Mätta och belåtna klarade vi några timmar till innan det var dags för fika.
 
 
Jag fick hittat ett par pumps som säkert är skitobekväma men som jag ska försöka mig på att gå in så dom blir så sköna som ett par foppatofflor ;-)
 
Vi fick våra rum och denna gången lottade vi inte ens hur vi skulle sova. Jag och Malin har hittat varandra och är båda lika morgonpigga och lika tysta sovare så det funkar finfint.
Rummen var galet små men vi fick plats allihopa i vår säng och innan det var dags för tapas på kvällen så satt vi där på duntäckena och drack bubblig rosé.
 
 
 
Mina finfina kamrater tyckte våra necessärer var en aning olika... ;-)
Så dom var tvugna att ta en bild.
Malin hade dessutom bara sitt smink i sin, hon hade allt annat i en större påse medan jag har precis ALLT jag behöver i min.
 
Sen tog vi på oss klackarna och gick över till El Corazon och åt tapas!
 
 
 
 
Så himla trevligt! 
Vi har sovit gott och vaknade pigga och utvilade .
 
Jag och Malin var nere i matsalen först och det var den mest underbara frukostbuffé! Italiensk lantlig frukostbuffé.
 
 
 
 
 
Vi åkte hem efter en rejäl långfrukost.
 
Nu laddar vi för nästa resa med detta underbara gäng härliga tjejer!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0