Sen sist...

 
Älskade katter!
 
Vår stora, älskade tös Kajsa har varit sjuk så jag har spenderat en ansenlig mängd med tid på olika djurkliniker/sjukhus tillsammans med henne de senaste dagarna men för att göra en lång historia något kortare så är hon hemma och redan efter första omgången antibiotika (igår kväll) så är hon mycket bättre och vi känner att vi fått vår älskade Kajsa tillbaka!
 
Hon har sedan i början av veckan "väst" onormalt mycke när hon andas. Hon är ju kort i nosen som hon är så hon låter alltid lite och har alltid gjort men nu var mer än vanligt och hon gjorde konstiga grejer med munnen, som om hon klykte sig. Hon gick även undan och la sig på konstiga ställen och låg ner mer än vanligt.
Efter att ha röntgats två gånger, tagit 5 (FEM!) rör blod på två dagar (givetvis inte lika stora rör som till oss) så hoppas vi att det är en mildare variant av någon slags övre luftvägsinfektion.
 
Antibiotika, morgon och kväll i 8 dagar och en återbesökstid i nästa vecka.
Men som sagt, hon är redan våran gamla goa katt. 
I natt hoppade hon upp till oss i sängen, la sig bredvid Davids kudde och satte igång att spinna som en gammal skördetröska och det har hon inte gjort sedan i onsdags! Dom konstiga lätena är borta och även klykningarna. Hon äter glatt sin medicin inlindad i en bit skinka och ligger inte ner som innan.
 
Sen har vi ju det lilla yrvädret.
 
 
Hon som kan somna överallt, hur som helst och när som helst.
 
 
 
 
 
Idag har jag hållt på med förberedelser inför en stor bröllopstårta så jag har stått i köket precis hela dagen och donat och då passade det extra bra att grabbarna stack och tränade en sväng så jag fick vara i fred i alla fall en stund.
 
Det hade gått jättebra för Albin idag, trots två vurpor.
 
 
Nu tar vi natt här hemma.
Jag ska bara få lilla Viola med på noterna, hon är nämligen på värsta bushumöret...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0