Vår utedusch!

 
När vi gifte oss, förra året, så fick vi en utedusch av våra fina vänner. Våra vänner som vet precis vad vi behöver och vad vi faktiskt skulle få användning för. 
Uteduschen skulle ju givetvis kommit upp mycket tidigare, redan i våras, men rörmokaren hade så mycket att göra så han dök liksom aldrig upp. 
 
 
Till sist tröttnade David nog på mina pikar och fick tag i en annan rörmokare som kom typ dagen efter och sedan ett par veckor tillbaka har vi nu alltså uteduschen på plats. 
 
Ungarna, i synnerhet Albin, älskar den. 
Han har nog bara duschat inne en eller två gånger sedan vi kopplade in den. Givetvis har vi varmvatten i den så det är behagligt att stå där och så himla smidigt!
 
Vi har ju annars duschen i badrummet där uppe och när ungarna ska upp och duscha så är dom många gånger så skitiga att dom inte ens kan gå upp, och då måste dom ju ändå tvätta händer och fötter i tvättstugan, innan dom går in. Väldigt smidigt med duschen ute. 
 
 
 
 
 
Lillebror som är lite mer frusen av sig vill gärna ha en varm handduk att krypa in i när han är klar så vi brukar köra hans handduk i torktumlaren medan han duschar... 
 
Nu ska jag vila ögonen ordentligt efter två dagars intensivt arbetande i Handelsuniformen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0