Att ha haft lite för mycket...

Det har varit lite för mycket jobb. Lite för stressat, lite för hastigt, lite för... ja lite för mycket av lite olika grejer helt enkelt. 

Jag har emellan åt hunnit med att sätta lite olika bröd-degar (bla ett med morot & müsli och ett med potatismos!) och det visade sig vara fullträffar båda två. Jag har gjort en enorm hög med bokföring, bokat in bröllopsfotogrsferingar till sommarn mm.

Jag har återigen blivit varse om orättvisa. Jag har återigen insett hur viktigt det är att vi verkligen engagerar oss! Jag har verkligen funderat och övervägt och funderat igen... men Näää! 



Så tittar jag på det här. 
På dom här två (tre om man räknar katten som på riktigt tror att hon måste natta Albin VARJE kväll...), och då blir det sådär självklart igen. 
Klart jag ska engagera mig! 
Det är väl klart att jag ska stå upp för mina/våra/allas rättigheter! 
Jag tänker då sjutton göra precis allt jag kan för att världen ska bli i alla fall liiiite liiiite bättre för många istället för att den blir mycket mycket bättre för några få (som dessutom oftast redan har det lite bättre än dom där alla andra). 

Vi måste hjälpas åt! 
Vi måste ta hand om varandra!

Jag har sovit precis uruselt i natt så jag ska sova ungefär just precis nu och hoppas att världen är en liiiite liiiite bättre plats i morrn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0