Att ha haft en fredag

Han kom ju hem tillslut, den där Emil.
I natt, vid ett-tiden kom dom hem. Jag gick runt där nere och vankade av å ann, tills bilen äntligen rullade in på parkeringen och Davud kom bärande på vår älskade unge! 

Jag tog och bar upp honom i sängen och låg en stund brevid honom och bara höll om honom. Galna unge. Det ska ju vara Emil till att testa en sån sak!

Det bidde ju inte sådär jättemycket sömn i natt. Albin skulle ju fortfarande till skolan så jag gick upp med honom (även om jag egentligen inte behöver det, han reder sig HELT själv om mornarna). Emil låg kvar i min säng och sov en stund till, så jag ringde till dagis och meddelade vad som hänt och jobbet fick ju oxå klara sig utan mig idag. 


Han kom upp till slut, och satt länge och väl och åt frukost. 

Fingret är fortfarande brännmärkt och han bad om ispåse direkt på morgonen men sen har det blivit bättre under dagen. Han var ju såklart lite tröttare på förmiddagen eftersom han var vaken så mycket längre igår men annars mår han helt ok. Vi ska hålla koll på brännmärkena på fingret och han har haft en ruskig tur eftersom strömmen både gick in och ut genom fingret (därav två brännmärken) och inte genom kroppen. 

Vi passade på att både baka en kaka (som var med i månadens bakbox faktiskt!) och sätta en deg till kvällens tilltänkta pizzor. Sen åkte vi bort till jobbet med lite fika och visade fingret för mormor. Vidare till dagis och visade fingret där med (jag behövde hämta en nyckel för vi hade städningen i helgen).

Vi bakade våra pizzor och jag kommer alltid göra pizzadeg på detta receptet hädanefter, jäklar va bra det blev! Sen åkte David bort med ungarna till farmor och när han var tillbaka så åkte vi och städade dagis. 

Ikväll har jag pratat länge med Frida (hopplöst när ens skidresor avlöser varandra :-)) som äntligen är hemma igen och nu ska det sovas!

Både jag och David ska jobba i morrn så kidsen sover över hos farmorn i natt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0