Att ha varit upptagen med SNÖ!!

Vilken dag vi har haft idag!
Massa snö, underbara snö!
 
Idag var ju dessutom vardagen tillbaka ordentligt, skolan började.
Så idag var klockan ställd och eftersom David åker hiskeligt tidigt nuförtiden (typ fyra, isch) så gör det ingenting alls att det kommer en liten gosig gosse och kryper ner hos mig vid sex tiden och så slumrar vi en stund till.
Men när klockan ringde och jag gick upp så var det inte alls populärt. 
Men mamma!! Du kan ju inte gå upp nu, vi ska ju gosa!
Det kommer bli tufft när vardagen börjar på riktigt även för oss...
 
Vi väntade förmiddagsbesök idag så jag skjutsade Albin till skolan medan Emil käkade frukost och vid nio kom Martina och Milo.
Vi satt inne en stund och tjötade medan grabbarna lekte på Emils rum. Men eftersom det snöade så ville till och med Emil ut och eftersom vi både skulle promenera till jobbet först och sen hämta Albin i skolan så gick vi ut en sväng innan dom åkte hem.
 
Snön är verkligen fantastisk! Promenaden hem från skolan tog ju säkert tre gånger längre tid än den brukar och på vägen hem passerade vi Oscars hus och han var ute och busade och undrade om han fick leka så vi tog honom med oss hem en sväng. Grabbarna var ute medan jag fixade lunch till mig och Emil som inte ätit än och när vi gick in och åt så knallade grabbarna bort till Oscar.
 
Efter bara en liten stund stod min stora kille i hallen igen med tårarna rinnande. 
Han har redan problem med magkatarr, älskade unge! 
Jag fick oxå min magkatarr ganska tidigt men inte så tidigt, jag tror jag åtminstonde gick i sjuan.
Det kan gå långa perioder utan att han känner av det alls men så ibland så kommer det oftare. Han är ju väldigt känslig och orolig av sig så det kan säkert ha med det att göra. Jag kan tänka mig att han spännt sig inför att börja skolan igen efter lovet och då kan det bli så.
Men han fick sitta en stund i mammas knä efter medicinering och sen fick han ordentligt mellanmål och när Oscar kom tillbaka från sin fika så var han fit for fight igen och grabbarna lekte som galninger ute sen.
 
Oscars pappa ringde och var lite orolig eftersom han hade bjudit in dom på fika och Albin redan då verkat lite låg och bara satt och tittade neråt, sen gick han hem. Älskade, älskade unge! Jag vet inte riktigt vad vi kan göra åt detta, kan man förebygga det på något sätt?

Det är liksom inget snack om saken när han kommer med detta, han pekar precis i mellangärdet när man frågar vart det gör ont och oftast går det över om han får något att äta oxå.
 
 
Det här är den enda stackars bilden jag tagit idag och man ser ju knappt vad det är men det är mina grabbar och Oscar. Det här har dom lekt i flera timmar med, ute idag. 
 
Jag klädde oxå på mig och gick ut då vid femtiden i kväll och så efter att vi följt Oscar hem så passade vi på att skotta i ordning lite innan vi gick in och fixade kvällsmat.
Pappan är ute på galej idag så det är jag och guldklimparna som är ensamna hemma och myser. Eller alltså, nu sover ju dom gott och jag har zappat över till Mr & Mrs Smith efter På Spåret.
Det där med att vara ute gör en faktiskt sådär härligt trött så jag ska oxå strax krypa ner och fortsätta kolla från kudden istället.

Jag har satt två olika bröddegar nu ikväll med som jag ska exprimentera med i morrn bitti tänkte jag. Låta degarna stå framme i rumstemperatur i natt och se om det blir bra. Får återkomma med resultatet i morrn!
 
Natti natti på er!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

min tanke är att ett läkarbesök kanske vore bra att man får kollat upp det hela och förhoppningsvis så kan det vara lite lugnande att få höra doktorn säga att det inte är någon fara
vore en klok idé att även diskutera medicinering har dålig koll på om man kan ge Omeprazol eller liknande till mindre barn och om man bara ska ta vid behov eller långtidsmedicinera

min tonårsson har till o från i rätt många år haft problem med diffust magont som lett till flera läkarbesök och lite utredning och det har varit lugnade bara att få veta att det inte är nåt farligt och vid behov har han fått/får Omeprazol och smärtstillande

2016-01-09 @ 21:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0