Skattjakt, Bastu, Slalombacke, Snöbad och Reparationer.

Jösses va vi har hunnit med mycket idag!
 
 
 
Vi har haft strålande fint väder även idag och på förmiddagen åkte vi in en gång för tå och fingervärmare eftersom det blev väl långt pass i går.
 
 
 
På eftermiddagen kom det mer snö! 
Vi gav oss ut i backen igen och Emil var galet pepp, han skulle leta efter Valle (Trysils maskot). Lyckan var total när Valle faktiskt hängde nere i barnbacken och dessutom hade skattjakt!
 
 
Vi var givetvis med på skattjakten och båda barnen fick varsin skatt, en Valle-Guldpeng.
Sen upptäckte Emil även slalombacken och det gick åt rätt många rundor där.
 
 
På eftermiddagen, när liftarn stängt, så åkte vi in och då tog pappa och David hand om några mindre skavanker i stugan...
 
 
Stugan som vi är väldigt nöjda med! Vi bor galet nära backen och stugan är helt ok trots att den har några år på nacken. Men så var det en låda i köket som var trasig och den skulle givetvis fixas och jag menar, vem har inte med sig en fogspruta på skidsemestern?
 
 
 
Pappa tyckte det blivit lite dammigt så medan David startade bastun så gick han och dammsög.
 
Jag och Kajsa tog det lugnt efter maten.
 
 
Det är mest jag som planerar maten och då är det väl rätt självklart att det oftast är jag som lagar maten. Så är det jämt och har vart alla år. Jag dukar däremot aldrig av, tar aldrig hand om disk och pappa är ALLTID uppe först på morgonen och kokar ägg, sätter på kaffe och dukar fram frukost. Nu äter vi så himla olika frukostar men mackor är alltid framme när man kommer upp.
 
Sen bidde det alltså då bastu och snöbad!
 
 
 
 
Det var alla grabbar som bastade (det är inte min favvosysselsättning...) och alla utom pappa var ute och svalkade sig i snön. Tyvärr var dom ju galet snabba så bilderna blev ju sådär, men ändå, bastu och snöbad en onsdag måste ju räknas som en rackarns bra dag.
 
Barnen somnade ovaggade även idag och mina ögonlock börjar bli väldigt trötta så jag ska strax kila upp och lägga mig. Men som sagt, vilken underbar dag vi har haft idag!
Vi har spelat. fia med knuff och yatzy med barnen och sen har jag, pappa och David hunnit med en 10-15 omgångar Chicago (typ poker) sen vi kom hit och jag tror att jag leder med flest vinster so far.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0