Att fortsätta semestern på hemmaplan

Hemmaplan = Varberg
 
Idag på morgonen hade vi tid för att göra nya pass till grabbarna inne på polishuset.
Nä, vi ska inte åka någon speciell stans alls men vi tycker det är bra att alla har någon form av giltig legitimationshandling och då är ju pass det som gäller för barnen tänker jag. Båda grabbarnas pass går ut nu i september ändå så det var dags och eftersom Emil bara var lite drygt ett halvår när han gjorde sitt pass sist så är det helt omöjligt att se att det är han.
 
Emil var pepp som tusan när vi åkte in och efter att båda killarna var klara så undrade han högt och tydligt om han inte skulle få se någon polis! Vi var ju liksom i POLIShuset...
 
Jag hade lovat att om dom skötte sig och om det inte hade börjat regna så skulle vi stanna en sväng på lekplatsen precis brevid. Det fick vi ju göra, båda skötte sig (receptionisten som gjorde passen sa till båda att inte se så glada ut när fotot skulle tas) och inget regn kom.
 
 
När klockan närmade sig tio så körde vi ner till stan.
Jag hade fått en såndär utbetalningsavi som jag behövde gå till banken med så det gjorde vi och eftersom det fortfarande inte kommit något regn och jag faktiskt varit så förutseende att jag tagit med ostsmörgåsar och dricka så gick vi om gallerian och hämtade varsin legokatalog på BR till barnen och en kaffe latte till mamman på Espresso house. Sen gick vi vidare till Socitetsparken och fikade innan killarna sprang av sig på lekplatsen lite.
 
 
 
 
 
Det var ganska mycket barn i Spökitetsparken och det är inte riktigt min och mina kids melodi så vi knallade bort till barnens badstrand och la flera timmar bland stenarna längst med stranden där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till slut var ju klockan långt över middagstid och vi bestämde oss för att inta en något sen middag på Hamnpaviljongen.
 
 
Galet mysig dag spenderad i stan och nu väntar vi på att pappan ska komma hem så vi kan fortsätta fredagsmysa hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0