Hemma, Snö, Gos och lite oro

Jag är hemma!
 
 
 
Trots att det snöade på bra i Åkersberga hela onsdagen och ett smärre SNÖKAOS i Jönköping på hemvägen så gick det finfint! Jag körde nonstop från Runö klockan tre på eftermiddagen och parkerade hemma nästan exakt kl åtta på kvällen. Inte en pissepaus ens unnade jag mig, jag ville hem. 
Såhär i efterhand påminner jag nog rätt mycket om min far, han är precis likadan när han ligger ute på vägarna och jag har ju som sagt inga som helst bekymmer med att köra bil eller att köra långt. Han alltid älskat att köra bil och gör så fortfarande. 
 
 
Jag fick mitt intyg med mig hem och framför allt så fick jag somna i min egen säng, med näsan i en väldigt efterlängtad liten pojknacke...
 
 
Emil har inte varit riktigt som han brukar här hemma, sen jag kom hem.
Han har knappt ätit, haft lite ont i magen till och från och igår mådde han illa när han somnade.
Natten gick bra och han sov som en sten, vaknade som en lärka i morse men fick inte i sig någon frukost direkt.
Jag funderade i går på om det kanske kan vara förstoppning, men vet inte riktigt hur det visar sig. 
Han har fortfarande inte varit på toa ordentligt sen jag kom hem men han har inte alls varit trött och medtagen, han har varit ute och lekt, bara inte ätit och igår klagade han lite på magont, men det har han inte gjort idag.
 
 
Vi myste givetvis som vi brukar i morse och sen har grabbarna varit ute och lekt större delen av dagen medan jag har jobbat undan lite inför sidvagnsföreningens årsmöte som är nästa helg och fick även bakat nästan 170 minimuffins som ska bli cupcakes till samma tillställning.
 
Nu har jag precis ropat in Emil och bett honom välja vad han vill äta och han ville ha pasta så det ställde jag mig givetvis och kokade och han åt!! Han har ätit ordentligt nu! Galet skönt!
Nu tar vi fredagkväll och i morrn drar jobbehelgen i gång!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0