Att vara proppfull i hövvet

 
 
Ikväll är jag helt och hållet, precis slut!
 
Igår hämtade Frida upp mig på skolan redan klockan åtta på morgonen när jag lämnat barnen och så åkte vi vidare mot Falkenbergs Strandbad och årets avtalskonferens.
 
Det var en riktig givande dag med besök från förbundet och förhandlingsenheten på förmiddagen och sen lite bemanningsplanering på eftermiddagen. 
 
 
 
 
Efter en sådan dag är man rätt sliten i huvudet men dagen var inte klar där. Frida släppte av mig hemma och jag slängde in mina grejer i tvättstugan och hoppade in i Davids bil. Vi åkte och hämtade min bil som varit på verkstaden på vägen till nästa möte. Möte med crossektionen ute på motorbanan och där hade vi galet mycket att ventilera så jag åkte faktiskt innan det var helt klart och då var klockan över nio på kvällen. 
 
Pappa var ju henna hos oss och hade tagit hand om barnen (som mamma hämtat från skolan och pappa sen tog med hem och la) så jag löste av honom och dekorerade en tårta jag förberett. 
Jäklar va trött jag var när jag knallade ut med tårtan i kylen och visste att jag hade ett par dokument och ett par rapporter att läsa innan jag somnade.
 
Jag lyckades hålla mig vaken och fick läst allt jag behövde inför styrelsemötet med avdelningsstyrelsen.
Somnade ovaggad kan man säga och sen klev jag upp igen i morse halv sex för att vara på plats i Halmstad vid kvart i åtta.
 
Heldagsmöte i Halmstad idag med både styrelsemöte och budget. Hem och göra en postenutbildning online och efter det var det extra skönt att få hem dessa båda godingar.
 
 
 
Båda grabbarna la sig i vår säng, tillsammans med mig och David, och sen kom givetvis katterna på det. Vi låg och kollade på Hela Sverige Bakar tills grabbarna somnade (och till grabbarna räknas även David när det gäller att somna...). 
 
Nu ska även jag stänga av hjärnan några timmar och ladda för morgondagens jobb på kontoret. Rapporter ska skrivas, årsredovisningen för sidvagnsföreningen ska sammanställas och projekt planeras.
 
Nattinatt 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0