Att ha haft det hektiskt...

Ja, oj va mycket som hopade ihop sig på en och samma helg!
 
I fredags var det dags för Tvååkers Tjejfest och som vanligt var det precis hur skoj som helst och som om inte det var nog så blev jag dessutom utvald att hålla i nästa års tjejfest tillsammans med två toppenbrudar.
 
I år fick jag drinktilltugg och jag och Emil tog uppgiften på absolut största allvar och gjorde dessutom en liten tallrik till pappan som han fick när han kom hem från jobbet.
 
 
 
På lördagen var det sen dags för min faster och farbrors 120-års fest i Vinbergs Bygdegård.
Jag har inte en enda bild därifrån tyvärr men det var jätteroligt!
Tyvärr fick jag galen mensvärk sådär lagom till dansen på kvällen så pappa fick skjutsa hem mig och David. Inte för att jag dansar ändå, men det bidde ett tråkigt avslut även om både jag och David var trötta och David dessutom skulle jobba och åka hemifrån 6.30 på söndag morgon.
 
På söndagen hade vi återigen festligheter inplanerade.
Så efter en dag i trädgården, med bad och röj så hoppade jag återigen i klänningen och de högklackade skorna. Barnen packade väskorna och cyklade till mormor och morfar för att sova där och jag och David åkte in till stan.
 
 
På dagen gjorde vi äppelpaj och använde såklart våran super fiffiga köksmaskin från SMEG.
 
 
 
Emil badade och visade att han brås på mormor minsann, han låg där i sin ring och flöt runt jättelänge!
 
 
Lolan?
Hon gjorde lite av varje hon. Smög i buskarna och trodde inte hon syntes och sen är hon galet sugen på ett dopp, men än så länge hänger hon bara på kanten.
 
 
Jag och David mötte upp hans syskon och några av Jonas och hans fru Tomokos japanska vänner som var över på besök. Vi hade bokat bord på Johns Place. Som vanligt URgod mat och vi var redigt mätta igår kväll när vi kom hem.
 
Idag har jag jobbat, men mer om det i morrn. Nu ska jag ta denna urvridna disktrasa till kropp och gosa ner mig brevid Emil i sängen och kolla på Tunnelbanan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0