Mitt i middagen!

Jag är bara hemma en sväng på middag just nu, men Nusset sover och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra så jag passar på att blogga!

I går var jag på jobbet nästan hela dagen, var och lämnade Albin hos sin farmor vid halv 10 och han blev inte lesen när jag gick!! Vilken underbar känsla, han brydde sig inte om att jag sa "hej då". Kanske det hjälper att påminna titt som tätt att "snart ska du åka till farmor, medan mamma jobbar". I början sa han  ju "Nää" när jag sa så men på slutet sa han inget så kanske att den informationen fastnade.

I morse började jag 7 (ska börja göra det nu när chefen vill trappa ner) och detta är andra gången sen vi fick Albin som jag börjar så tidigt och gissa vilka som inte ens vaknat när jag låser dörren vid 06.50??? É det inte orättvist, alla andra dagar ska det vaknas tidigare än skam, men när mamman é uppe och pappan sover, då sover Albin med!

I eftermiddag ska vi baka pepparkakorna hemma hos mormor och morfar och nu efter middag så ska David, Albin och Morfarn bort och köpa gran!

I morrn fyller John 18 år, så vi ska ut till Åkulla på morgonen och gå promenaden och sen blir det smörgåstårta och tårta ute hos svärfar (hua...) efter det. Jag har tänkt att vi ska få fram tomtarna i morrn med för sen jobbar jag tisdag och onsdag i nästa vecka och på torsdagen ska David opereras, men sen är jag ledig hela långa helgen! Jobbar iofs på tisdagen, dagen innan julafton och även 26-27-28-30 december...

Nu ska jag upp och titta på sonen, som jag saknar sååå när jag inte har träffat honom på hela natten.

Kommentarer
Postat av: Tessan

?? David opereras?? vad???

2008-12-13 @ 19:49:47
Postat av: Charlotte

Inget allvarligt men han har en tvillingcysta som sitter lite dumt, så han ska ta bort den och då kommer han behöva vara sjukskriven och som egen företagare passar det ju bäst över jul, när han ändå ska vara hemma...

2008-12-13 @ 22:15:46
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0