Tråkdag!!

Jag hatar tråkdagar!!

I morse vaknade jag av att Albin kom in och sa att han kissat i sängen så det var bara att gå upp och ta bort lakan och sånt från han säng, tvätta av honom och lägga honom hos oss, då var klockan runt halv 5. Jag sover som bekant uruselt när han ligger i vår säng och denna natten var då inget undantag så jag fick så gott som ingen somn mellan halv 5 och halv 7. Då tyckte Albin att det fick vara bra med hychsssandet och bestämde sig för att gå upp, David gick upp med honom och gjorde välling medan jag fick somna om... i ca en kvart! Då ropar david på mig att Albin bajsat och han får ju inte böja sig ner så det var bara att kliva upp.

När vi käkat frukost och så så åkte vi till Gekås, klockan var kanske kvart över 8 när vi åkte och David hängde med, han har ju inte ont alls så han tyckte visst han kunde hänga med och det gick hur bra som helst, vi fick inhandlat det vi skulle (och lite till som vanligt...) och var därifrån igen vid 10 ( då hade vi träffat en hel drös med känningar som vi stått och pratat med en bra stund).

Redan innan vi åkte hade vi bestämt oss för att åka om distriktssköterskan och få Davids sår omlagt, han hade redan blödit igenom det dom bytte på honom innan han åkte hem igår och dom trodde det skulle hålla till på måndag... Vi fick med en hel hög extra förband så jag ska kunna hjälpa honom i helgen om det behövs, dessutom fick han förmaningar om att ta det lugnt! Det var därför han blödit så mycket, han har inte vart tillräckligt stillsam och det är svårt för David. Så efter det har han mer eller mindre legat i soffan non-stop! Jag har servat honom med middag och fika.

När Albin sovit och ätit middag så kom Camilla med en blomma och en jättefin julkruka med ljus, tomtar, grankvistar och grejer i, som tack för hjälpen med församlingsbladet. det hade hon ju verkligen inte behövt, jag gör det ju så gärna och få sån gratis reklam! När Camilla åkt så tog jag och Albin oss ut på en promenix, som slutade hemma hos mormorn. Mormorn hade pyntat så det tog en bra stund för Albin och "mumu" att gå igenom varenda tomte i varenda rum...

När morfarn kommit hem så fick vi skjuts tillbaka hem och nu sitter jag här, David sover igen (hanhar sovit från och till hela dagen), Albin somnade gott i sin renbäddade säng som vanligt vid 7 och jag har både ätit kvällsmat och duschat så då passar jag på att blogga när det är paus i CSI.

Måste bara få tillägga en grej om Mamma Mia filmen, förmodligen tycker jag den nåt helt otroligt bra för jag har tittat på den fram och tillbaka nu flera gånger, tösen som spelar Sophie har en helt underbara röst och jag kan kolla på den om och om igen!

I morrn ska jag och Albin hitta på nåt skoj för jag är såååå rastlös efter att inte gjort nåt skoj idag! Dessutom har Pyzen vart kass i magen så vi har fått bada katt och torka golv och då har han inte ens någon päls kvar jue, men han bär sig så otroligt dumt åt på lådan och tröver runt i det så han får skit på tassarna. Tror det kan bero på att jag börjat med ett nytt foder, han reagerar alltid väldigt starkt på sånt så nu ikväll ska han få lite majsvälling innan jag lägger mig.

Det var nog allt för idag...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men stackars lilla Pyz! Hur kommer det sig att du bytt foder?

2008-12-19 @ 21:50:53
Postat av: Charlotte

Ska ju testa det jag köpte av Anna Å i Veddige, men om han inte blir bättre så får vi ju bara byta tillbaka!

2008-12-19 @ 22:00:21
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad kan det bli för skoj imorrn då??



här är vi Emblalediga, hon blev hämtad av farmor igår och vi ska hämta henne imorrn eller på söndag. Känns lite konstigt med bara ett barn hemma faktiskt... men lite skönt oxå ;-)

2008-12-19 @ 22:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0