Stolt i mammahjärtat!

Idag är jag en stolt mor kan ni tro! Albin fyller ju som sagt 2 år idag och han har, för första gången sen han föddes lekt helt själv, i över 1½ timme!!



Det enda han "behövde" mig till var när maten till djuren i skålarna tog slut, då ropade han på mig och jag fick fylla på.

När farmorn sen kom så hade hon med sig en traktor till honom i ett paket så dom hade haft att göra hela eftermiddagen, men djuren och traktorn!

  
  

Jag passade på att ta massa kort på honom när han satt där i trappan, för sig själv med alla sina bondgårdsdjur och lekte...

Nu i kväll kom morfarn hit och med sig hade han oxå en traktor... Albin hade ju redan lagt sig när han kom men han ska få den i morrn. Han är för söt, morfarn... Han körde förbi Factory Outlet i Falkenberg på väg hem från jobbet och kom på att det ju faktisk är Albin födelsedag och då gick han in och köpte en traktor!! Han ska ju ha kalas på fredag och då ska han få en jättestoooor traktor av morfar, som man kan sitta på, men det vet han ju inte om än!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi kolla på House. Jag har tänt varenda ljuslykta i hela huset för igår när jag var ute och körde en snabbis (levererade ett paket från PL) så var det sååå fint och mysigt i mitt hus när jag körde förbi ute på gatan. Det luktar ju inte fy skam heller...

I morrn ska vi nog till staden med mormorn!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad roligt att få se när han lekte med sin present. Bondgårdsdjur och 2!! traktorer. Inte dåligt va?

2008-10-21 @ 21:03:32
Postat av: Andréa

Stort GRATTIS till Albin på födelsedagen!!!! Önskar Filippa med en str KRAAM

2008-10-21 @ 22:21:40
Postat av: Anna

Fniss, vad han ser ut att vara inne i leken! Kul när man hitta nåt de verkligen tycker om.

2008-10-22 @ 07:39:54
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Charlotte Jönsson

Han är igång nu med, leker som bara den SJÄLV med sina djur och sina traktorer!

2008-10-22 @ 08:01:59
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Anonym

Visst är det härligt när de leker själva.. För hur roligt det än är att leka och umgås med sina barn så är det rätt skönt när de kan göra lite för sig själva oxå. Embla är ännu inte särskilt bra på det, men det har blivit lite bättre sen vi fixade i ordning hennes rum. Men hon vill helst inte vara ensam däruppe och här nere finns inte mycket leksaker kvar.

2008-10-22 @ 18:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0