Äntligen mamma-barn gruppen!

Albin sover som en stock nu och jag passar på att ta det lite lugnt, har nämligen haft lite smått ont i halsen sen i fredags och nu är det värre... Har blivit lite värre för varje dag och nu känner jag mig sådär frusen, tung i huvudet och då, ont i halsen...

I natt vaknade jag av att Albin gnyddde så jag gick dit och la mig på madrassen men han somnade inte, jag försökte smyga ut säkert 4-5 gånger men han vaknade varenda gång så tillslut fick jag lägga mig i hans säng och då somnade han, såsmåningom i alla fall för jag vaknade när David gick till jobbet och då vaknade Albin med, så vi gick upp och då var klockan redan 7 och jag hade sovit resten av natten i Albins säng! David hade försovit sig lite och Albin hade sovit ända till 7 (iofs hade vi ju vart vakna några timmar på natten)!

Jag ringde Nettan i morse med för hon hade inte hört av sig och vi hade ju sagt att jag skulle komma idag efter 9 men hon var inte riktigt bra,, hade åkt på en förkylning i helgen så vi fick skjuta på det. Då var klockan kvart över 9 och jag slängde mig på telefonen och ringde Camilla, visste ju att mamma-barn gruppen startat men inte vilken tid. Halv 10 började den så vi slängde på oss kläder och stack med en gång och vi hann så idag har Albin lekt med kompisar, sjungt, fikat, gjort en namnskylt till kroken och börjat på en tavla. Tavlan blev inte färdig idag så vi får fortsätta nästa gång men det var mest jag som klippte och klistrade, Albin hade ju fullt upp med leksakerna.
Några bebisar var där ju oxå och Albin tyckde var spännande så han satt bredvid deras baby-sittrar och tittade, klappade och pekade.
 
Vi har fortfarande inte listat ut vad vi ska hitta på när han vaknat, kanske åka till Falkenberrg och hälsa på gammelfarmor och gammelfarfar. Pappa David har så mycket att göra i dag så det blir inte middag fören i kväll, har vart sugen på tacos ett tag nu, kanske blir det det.

Nu ska jag göra en kopp te, släga på mig filten och vila!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Eller kanske Älvsered?

2008-09-22 @ 13:57:31
Postat av: Anonym

Det bidde ju Älvsered, ocj ljuslyktan blev jättefin. Den svarta behåller jag med, för den gör sig ypperligt i badrummet. :-)

2008-09-22 @ 20:01:07
Postat av: Charlotte

Fasiken va synd att den passade i badrummet, jag som hade planerat in den i mitt hallfönster...

2008-09-22 @ 20:31:59
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0