Liten utflykt i alla fall!

I dag på förmiddagen var vi hemma och röjde lite, i medicinskåpet, i lådan bland alla plastburkar (vi konstaterade att vi ätit alldeles för mycket glass med tanke på alla tomma SIA-glass burkar...), i tvättstugan och skafferiet. Sen somnade Albin och vi passade på att äta och bädda rent eftersom jag tvättade lakanen på morgonen och när Albin vakna så fick han lite lätt lunch innan vi åkte till Ästar Gård och mötte upp Sara, Peter, Hannes & Lina. Hannes & Lina har vattenkoppor och såg ut som små prickekorvar där dom gick. Vi fick en väl guidad tur av Sara som inte ens jobbade idag utan åkte dit för att visa oss runt och jag hade med mig kameran och tog massa kort!



Det är ju så att vi planerar att ha den stora sidvagnsfesten just där i höst och jag ville ha koll på aktiviteter, boende, konferanslokalen och restaurangen. Barna hade skoj, sprang runt i snön och utforskade allt möjligt!



När vi efter en mer än 2 ½ timme lång visit på Ästad åkte hemåt så stannade vi till vid Grottan, en sommarstuga som David är och jobbar på just nu och han har sagt att där är så fin utsikt och det hade han väl rätt i... Man ser hela ottersjön och Öströöslott.



Sen mellanlandade vi bara kort hemma för att packa pyjamas, blöja och välling, vi var bjudna hem till mor och far på söndagsmiddag nämligen! Jag som är helt skogstokig i vanlig husmanskost blev ju överlycklig när det visade sig vara kokt potatis med stekt prinskorv och stuvade grönsaker!

Nu ska jag nog faktisk lägga mig i sängen, mellan mina nytvättade lakan och bara njuta!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken härlig dag ni verkar ha haft!



Ps. Kortet e klart nu.

2009-02-08 @ 21:29:38
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Anna: Åhh tack! Jag ska ev in till stan i eftermiddag och se om jag hittar nåt till henne!

2009-02-09 @ 08:19:00
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0