Agnes & Svea...

Helt underbara gamla namn, och nu ska ni få se bilder på både Agnes och Svea!
Jag bara måste börja med Agnes, för sååå söt hon är!


Detta är Agnes, Jossans och Kims katt. Hon ville inte alls vara med och bli fotograferad utan gick ut lika fort som hon kom in men jag lyckades få en bild på henne innan hon försvann för jag tycker hon é så fin!

Sen kommer vi ju då till huvudpersonen, som fotograferingen igentligen gällde, minst lika söt som Agnes, men en aning mindre hårig...



Detta blir allt för idag, för idag har vi vart på Gekås och sen har jag stått och gjort köttfärssås som vi ska ha med oss till Trysil (gjorde på 1600g, tror ni det räcker till 5½ personer...?). Nu ska vi strax ge oss på att lägga Albin, hoppas det går bättre än igår för jag vill se körslaget klockan 8...

Kommentarer
Postat av: malin

Nog för att man är hungrig efter en dag i backen, men det borde räcka!! När åker ni?

2009-01-04 @ 09:59:12
Postat av: Charlotte

Jo jag vet, jag är värsta husmor när vi är iväg (säkert annars oxå...) så jag lagar alltid för mycket mat, pappa och David äter så dom storknar varje år! Vi åker nästa lördag, den 10, ska bli så jäkla skoj!

2009-01-04 @ 10:50:47
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag hoppas att snön blir kvar länge i år och att jag är pigg efter förlossning och allt är bra, för jag vill åka med mamma upp på påsklovet! Bara för att få lite riktig vinter, skidor skippar jag men barnen kanske vill åka!!

2009-01-04 @ 15:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0