Aj, aj, aj!!

Jag fattar inte vad som hänt?!?! I morse när jag vakna var allt som vanligt och en bit in på förmiddagen men helt plötsligt när jag satte mig ner och började jobba med lite till SCF så bara small det till. Jag fick en plötslig outhärdlig smärta ovanför vänster skinka och lite ner i vänster ben! Helt sjukt äckligt är det och det har fortfarande inte gått över!

Jag var hemma hos mamma innan och hon kleta på smörj, någon spray, körde med en mirakelmaskin och tillsist lite vanlig hederlig massage, men det gör ju lika jäkla ont fortfarande... Jag ska lägga mig nu och hoppas att det går över under natten för i morrn ska vi på årets första mamma-barn-grupp i församlingshemmet och det vet jag att Albin längtat efter. Skulle det var lika illa i morrn så får jag väl ringa min massör och hoppas på en akut-tid...
På kvällen i morrn ska vi ha möte med charken och det vill jag ju oxå gärna vara med på! 

Fick förresten kallelesen till Albins operation, behöver jag ens nämna hur nervös jag är för detta, min lilla kille ska sövas och skäras i!! Dagen D är måndagen den 2 februari så jag tänker ta VAB på tisdagen och ev onsdagen, beror på hur han mår.

I kväll har vi vart hemma hos mor och far och ätit lutfisk, sista för denna säsongen. När vi kom hem så kom svärmor förbi, hon var oxå Albin sugen... Nu ligger han och sover sött i sin säng men båda kisarna vid fötterna, dom har nog längtat efter varann.

Nähä, den här stolen går inte att sitta på för min rygg...


Kommentarer
Postat av: Anonym

låter som ichiasnerven ligger i kläm, kan man få efter skidåkning ;-) gör svinont, tyvärr hjälper sällan något, men det brukar gå över relativt fort. Förstår att du är nervös för lillpojken, men det kommer nog gå så bra så :-)

2009-01-18 @ 22:20:02
Postat av: Lina

lustigt...mitt namn kom inte med...nåja, de va ja iaf =)

2009-01-18 @ 22:20:35
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Mamma

Lyssna på Lina, hon verkar klok. ;-) Ischiasnerven tror jag med ju. Ring Lotta imorgon och hör...

2009-01-18 @ 22:46:06
Postat av: Anna

Å aj! Det riktigt ilade till i benet på mig när jag läste det, vet hur ont det gör...

Hur kul som helst att se bilderna från Trysil, förresten!!!

2009-01-19 @ 10:33:53
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Idag känns det lite bättre, men inte bra! Jag och Albin har vart på mamma-barn gruppen nu och det har han verkligen saknat, så kul han har haft!

2009-01-19 @ 12:24:18
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0