Då var det 2009!

Vi firade in det nya året i Åkulle hos Sara, Peter och barnen och det var jättemysigt, helt i min stil!
Jag jobbade till kvart över 3 och sen var det mesta bara till att duscha och åka upp till skogen. När vi kom upp var familjen Andersson/Bandh färdiga, påklädda och allt (det tillhör liksom inte vanligheterna, oftast står någon i duschen när man kommer....)!

Först fick vi välkomstdrink (jag drack loka) och snittar med räkröra, rikigt, riktigt gott!! sen hjälptes vi åt med middagen medan barnen busade järnet. Albin och Lina lekte jättebra trots att hon bara är 6 månader älder så pratar hon helt flytande så det känns som om det är ett par år imellan...

Vi åt ungsbakade potatis i halvor, kycklingfilé med citron, vitlök och rosmarin, helt underbart det med!



Efter middagen var Lina jättetrött så hon gick och la sig medan jag och Sara tog in hästarna. När vi var klara så ville Albin så gärna ut till hästarna så vi tog på oss igen och gick ut i stallet. Han tyckte hästarna var lite läskiga men sen kom vi till Christines lilla nytillskott, en liten liten shettis som inte alls var så läskig.


Innan det var dax för desserten så testade Sara vår nya kamera lite på mig och Albin...


Så var det då dax för dessert! Sara hade gjort en kalas-god glassbomb på hallonsorbet och dajmglass med varmahallon!


Efter desserten fick dom andra två barnen somna med (Hannes gick och la sig och Albin somna efter många om och men i min famn i soffan) och sen tittade vi på Notting Hill och Yrrol  lite flyktigt innan det var dax att gå ut och skåla in det nya året. Tyvärr hade hela Åkulla tänk samma som vi, att "vi behöver inte ha några fyverkerier, det räcker att titta på alla andras"... Så vi såg inte ett enda fyverkeri på hela kvällen, trots att det var stjärnklart!


Med tanke på att vi har världens morgonpiggaste son, ALLTID.... så åkte vi hem efter skålandet och var väl hemma vid 01.00. Jag somnade som en stock och vaknade vid 5 snåret avv att Albin gnydde, men jag puttade bara på David så gick han in och la sig där en stund.

"MÄTT!!" Albin kom in vid 7 och meddelade att han minsann var MÄTT på att sova! David skulle ändå upp och jobba så han gick upp med Albin så jag fick sova till halv 8 snåret.

Idag på förmiddagen har vi mest tagit det lugnt, Albin har cyklat en hel del på sin cykel han fick i julklapp och sen var vi ute hos morbrorn där morfarn håller på för fullt med Extreme Home Makeover...

Nu ska jag ta mig lite att äta och sen ska jag väcka Albin som ligger och nanar.

Gott Nytt År!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Va söta:) Gott nytt önskar jag dig!

2009-01-01 @ 12:54:42
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Mamma

Kul att du har fastnat på några kort för en gångs skull. Nu väntar jag på att torktumlaren ska bli klar, sen tar jag en promenad till er i det vackra vädret. Måste ju se hur det ser ut i "lillstugan"!

2009-01-01 @ 12:59:04
Postat av: tippen

Det är dagens höjdpunkt, när jag går in och läser och tittar på dina fantastiska kort.

2009-01-01 @ 15:26:16
Postat av: Charlotte

Va roligt att man glädjer någon med sitt eviga bloggande!

2009-01-01 @ 20:24:41
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0