Nu är julen över!

Nu är julen över på Sandagatan 3! I dag var vi uppe med tuppen alla 3! Albin väckte oss vi 7 och vi var då pigga och utvilade allihopa så vi gick upp och började samla ihop alla tomtar som var strategiskt utplacerade lite överallt i huset. Jag fixade frukost med ägg och sånt smarrigt idag så vi ringde och väckte morbror som aldrig säjer nej till lite go frukost och sen hade vi lite mys här med tända ljus och så.

Efter det började jag och Albin dra glittret ut granen (det tar sin lilla tid...) medan pappan letade upp alla kartonger som julgranspynt, belysning mm ska packas ner i.


Det tog ju sin lilla tid men Albin var så snäll och hjälpte till en stund så det gick förhållandevis smidigt måste jag säj. Medan David och Albin fortsatte med lamporna så passade jag på att ta med mig dammsugarn upp och jaga dammråttor. När jag kom ner hade Albin tröttnat på att skruva ner/sätta upp lampr så han roade sig med sin bästa julklapp, cykeln!!


T-shirten har han fått av morbror i julklapp (vem annars) och jag var lite skeptisk till den först men nu tycker jag den är skitsnygg! Albin själv har valt jeans, jag hade tagit fram ett par andra byxor i morse, men se det gick inte, han skulle ha "nins", så det var bara att ta fram jeansen... Visst ser han stor ut, speciellt på det kortet längst ner i högra hörnet??

Vart tar tiden vägen, vart är min bebis??

Nu ligger Albin och nanar middag, sen ska vi ut en sväng och i kväll blir det söndagsmiddag hemma hos mor och far. Pappa har bestämt att det ska bli nåt med brunsås, potatis och lingon, mmmm, min favvo med!!
Jag satt innan och skrev ner en lista på vad vi ska ha med oss till Trysil (den blev ganska lång by the way) och vi kommer verkligen inte få plats med allt i vår bil, så vi har konstaterat att vi behöver taxbox! Någon som har en att låna ut?? Eller som känner någon som kan tänka sig att låna ut (mot betalning givetvis!!)??

Nu ska jag ta mig lite te och gå upp och hjälpa mannen med sin egenkontrollplan...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du har ingen bebis mer serru. Du får skaffa... ;-)

2009-01-04 @ 13:16:16
Postat av: Malin

Taxbox blir nog svårt att fixa, men takbox har både mamma & Thomas och svärfar, det kan ni säkert få låna!

2009-01-04 @ 15:54:33
Postat av: lina

Ni kan säkert låna vår, gratis förstås :-)Den har vart i Trysil innan ;-)

2009-01-04 @ 16:37:52
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Tessan

När åker ni till Trysil???

2009-01-04 @ 19:09:59
Postat av: Charlotte Jönsson

Hahah, jag såg det nu, att jag skrivit taxbox!!

Tessan: Vi åker på lördag!

Malin & Lina: Tack så hemskt mycket, jag hör av ang. det!

2009-01-04 @ 19:14:06
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0