Tråkig dag!!

Idag har vi haft en av dom här tråååkiga dagarna som jag bara hatar!! Albin vaknade ju som vanligt tidigt och jag var trött men det var ju bara att kliva upp eftersom David åker till jobbet vid 6...

På morgonenn gjorde vi inte mycket alls, rullade boll (en av Albins nya favoritlekar...), pusslade lite och sen fick jag ett städ-ryck. Vi dammade och torkade alla ytor, alla skåpsluckor, dammsög och hårade av överallt, putsade toaletten och diskade alla ljushållare. När Albin hade somnat så kom David hem och käkade lunch och sen var det dax att väcka Nusset för Jossan och Svea skulle komma och kolla på kort. Vid 2 kom dom och sen hade vi det jättemysigt, drack te, kollade på kort och hade lite bebismys.

När Jossan och Svea åkt så röjde vi av lite innan vi gick ut. Precis när vi kommit ut så kom pappa David hem och var lite hungrig så jag gick in och gjorde i ordning varm choklad, smörgåsar och varsin banan-blåbär smoothie och sen åt David sina mackor och drack sin choklad medan jag och Albin sparkade lite boll. det var ju inte riktigt varmt ute så vi gick bort till Gööks och köpte lite frallor och sen åt vi kvällsmat medan David gjorde sig i ordning för träningen.

Nu sover Albin sen en timme tillbaka och jag sitter ensam i soffan med laptopen i knäet, slökollar lite på Sveriges Värsta Bilförare och småler för mig själv. Det luktar ljuvligt i mitt hus, inte bara det att det är nystädat, men sen har jag doftljus lite överallt (ochh inte vanliga, kemiska doftljus, utan såklart PartyLite ljus!). I vardagsrummet har vi Citrusblomma, på toan har vi Klementin & Nejlika (hade några kvar från jul), i hallen och trappan har vi Päron & Kvitten, i vårt sovrum har vi min absoluta favvo Mandarin & Basilika och på Albins rum hade vi lite Grönt äpple. Nu låter det ju verkligen som om hela vårt hus är en riktig stinkbomb, men så är det inte, det doftar väldigt gott, bara lixom förnimmer dofterna inte så att det leter sig in i näsat och svider som en del ljus gör! Jag ska förresten beställa snart för det är en del som behöver fylla på sina lager nu så det är fritt fram att lämna in en order, tänkte lägg i början på Februari och nya kataloger har jag så det är bara att säja till så får ni det. Jag har dom nya doftproverna hemma oxå.

Nu kom David hem och vi ska spåna lite på en annons som vi ev ska sätta in i VP när dom har byggtema.



Kommentarer
Postat av: Anna

Ska genast kolla igenom katalogen! Kan riktigt känna hur gott det luktar hemma hos dig nu!!! :-D

2009-01-29 @ 22:08:43
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Frida

Hej Charlotte!

hade gärna velat beställa mer ljus då dom börjar tryta... =) Men vi åker iväg till Thailand nästa vecka så jag vill noga gärna göra en beställning av dig i slutet av februari om det skulle fungera? Hör av mig då! Mvh Frida

2009-01-30 @ 10:39:48
URL: http://frida-fridasvardag.blogspot.com/
Postat av: Charlotte

Frida: Såklart du kan!! Bara hör av dig när ni kommer hem. Ha det så bra och bada lite åt mig med!

2009-01-30 @ 11:52:00
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Andrea

Åååå, ja vill gärna ha en katalog, om ja får? :-)

Hoppas ni mår bra!

Kram

2009-01-30 @ 15:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0