Trysil, here we come!!

Nu bär det snart av, mindre än ett dygn kvar, WOHO!!!

Igår var jag ledig (Roland ringde iofs och undra om jag kunde jobba, men det fanns ingen tid till det) och vi var runt överallt och fixa och dona. Vi var först hos Gustavssons Bygg och kollade/beställde våra nya fönster (var tvungna, det är 8 veckors leveranstid...), sen åkte vi in till stan, först tog vi en fika på Veras (mitt nya favvo), Albin var hur snäll som helst, åt sin fralla, drack sin mer och gjorde inga hyss "det är en rar gosse det där, skrev hon i sin lilla blå skrivbok..."

Sen hann vi med ett besök på Göranssons, David skulle ha ny almanacka, stift till häftapparaten och lite mer register, Albin hade sina stor ullvantar på sig, vilket visae sig vara en riktigt lyckoträff, han kunde ju inte riva ner/pilla på en enda grej! Efter bokhandeln gick vi till Team Sportia och David handlade upp sitt presentkort från jul, han köpte skor, badmintonracket och fjäderbollar, sen köpte vi handskar och ett tefat till Albin och en mössa till mig!

När vi var klara där gick vi till expert och köpte den nya kamera väskan som äntligen kommit in, och David köpte band till videokameran. Sen var jag tvungen att slinka in på systemet och löpa några paket Underberger (man vet aldrig) och sen avslutade vi med apoteket (Halstabletter, nässpray, Alvedon mm). Hemma i Tvååker åkte vi och köpte kattmat innan vi åkte hem och började packa...

Mitt i allt kom Björklund (han kan lukta sig till stress, han kommer alltid när vi igentligen inte har tid med honom!) så vi fick ta en fika paus och sen kom brorsan med och det visade sig var nåt fantastiskt intressant sportprogram på teven för helt plötsligt låg dom där, alla tre och kolla på tven, alldeles för högt, medan jag sprang runt och hämta grejer, pricka av listor och underhöll Albin!

Vi fick nog tillslut packat det viktigaste, resten får David ta hand om (han lär ha sparat det tills jag kommer hem ikväll efter jobbet...). I går kväll var vi på styrelsemöte hos Linda i Derome, jag fick visat upp mina fina banderollers och lite annat jag gjort och så fick jag såklart massor av inspiration till andra grejer som jag ska sätta ihop när jag kommer hem.

Nu har David och Albin åkt iväg till Grimeton, Albin ska vara hos sin farmor en stund medan David fixar det sista (även om vi var i stan en bra stund igår så hitta vi ingen bra mössa till Albin!!) så jag är ensam hemma! Jag ska ju strax iväg till jobbet (känns verkligen inte alls som om jag hinner med det idag, men vad göra?) och sen kommer alla pojkarna hit när jag slutat och så ska vi handla allt som ska med upp i morrn.

Jag och Anna pratade igår och både pappa och Tobbe vill helst åka mitt i natten, medan vi kanske tyckte vi kunde vänta till 7-snåret, men vi får väl mötas lite på halva vägen och åka vid halv 6-6...

Jag kommer troligtvis inte att blogga mera nu på 8-9 dagar, men på söndag blir det till att läsa i kapp, för jag ska ju ha med datorn upp och kommer skriva bloggen som vanligt varje dag, men inte lägga ut den...

Nu ska jag gå ner och försöka kurera mig själv med Sinova och bafucin för både snuva, huvudvärk och halsont kom som ett brev på posten i natt!

Kommentarer
Postat av: Malin

Trevlig resa och kör försiktigt, man vet aldrig hur vägarna är nu när temeraturen slår om åt alla håll på en gång...



åk lite skidor för mig med!!!

2009-01-09 @ 20:03:17
Postat av: Lina

trevlig resa! Ser fram emot bloggen när du kommer hem!

2009-01-10 @ 16:05:08
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken vanemänniska man är... vill gå in o kolla din blogg fast jag ju vet att du inte är hemma och det kommer ingen blogg... trist men jag hoppas att ni har det härligt!!!

2009-01-15 @ 06:45:08
Postat av: Anna

Måste bara fråga var ni köpt den dö-coola t-shirten med Guns n Roses trycket till sonen???

2009-01-17 @ 12:29:27
Postat av: Charlotte

Anna: Den fick Albin av sin hårdrockstokiga morbror i julklapp, jag vet bara att han köpt den på nätet, men ingen aning om var, tyvärr...

2009-01-17 @ 16:23:47
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0