Lösen?

Jag har funderat ett tag nu, fram och tillbaka, på att lösenordsskydda bloggen.
Såklart vill jag gärna ha era åsikter/tankar kring det hela och vad ni tycker om det.

Jag har ett stadigt ökande besöksantal, kanske inte så många för er, men för mig, för jag har ingen aning om vilka som läser min blogg, jag har kanske ett 10-20 tal som jag vet brukar läsa bloggen för dom ger sig tillkänna med kommentarer i mellan åt, vilket är jätteroligt! Men alla andra, vilka är dom?

Jag har oftast mellan 45-90 unika besökare om dagen, det varierar otroligt och det är ju såklart jätteroligt, men jag lägger ju oftast ut massa bilder i bloggen och man har ju hört så mycket om vad som kan hända med dom. Jag lägger aldrig ut bilder på folk utan att fråga dom först, jag lägger aldrig ut ocensurerade bilder på min son och jag skulle aldrig göra det!

Jag skulle kunna sluta lägga ut bilder i bloggen, men då försvinner lixom hela grejen med min blogg, för min blogg är mycket bilder och jag känner verkligen att jag vill fortsätta med det, även om det blir för en mycket mindre grupp läsare. Jag skulle naturligtvis meddela flera veckor innan så alla kan få chansen att få lösenordet men först vill jag höra hur ni ser på det hela!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Utan tvekan, JA!

2009-10-23 @ 12:38:01
Postat av: Laila

Samma här,jag vill inte vara utan din blogg!

2009-10-23 @ 12:41:07
Postat av: Alexandraida

Jag har oxå funderat på att låsa min blogg.

Många som bara kikar in, jag hade ju en annan sida en gång och där va det en tjej som tog bilderna som jag hade tagit på Revo.

Hon sa att det va hennes hund.

Så man vet aldrig vad folk gör med bilderna =S

Jag har ju mina favorit bloggar som jag följer bland annat din. =)

kram

2009-10-23 @ 12:41:39
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Mamma

Tycker jag att du ska göra.

2009-10-23 @ 12:43:18
Postat av: Ullis

Tycker absolut att du ska skydda din blogg med lösen om det mera är tänkt som en dagbok för dina nära och kära. Har du 90 träffar varje dag så är det ju skrämmande få folk som lämnar kommentarer, då kan man ju inte annat än undra vad de gör där. Har också en dagbok på nätet för nära och kära som har lösen, är inte tänkt som en blogg och inget för utomstående att surfa in på. Så det är väl det ställningstagande du får göra, vill du ha kommentarer från olika håll eller vill du låsa den för de du känner. Svårt beslut.

2009-10-23 @ 13:39:45
Postat av: Ami

Det låter väldigt förnuftigt att låsa bloggen! Jag är en av dem som är dålig på att kommentera tyvärr... Jag känner ju inte dig personligen utan känner din bror och så känner jag Davids lillebror Jonas. Så ibland känns det som att jag tjuvläser, men det är så mysigt och hemtrevligt att läsa din blogg. Alla dina bilder och allt ni tar er för är kul eftersom jag på nåt sätt kan relatera till er. Och så är det kul att läsa om Joel och Coffes sidovagnsframgångar =)



Ett tips kan ju vara att be folk lägga en kommentar med sin mejladress och en kort beskrivning vem de är så kan ju du välja om du vill ge lösenordet till dem eller ej. Bara ett tips!



Sköt om er //

kram

2009-10-23 @ 16:56:06
Postat av: Eva

Tycker inte att det verkar som nåt svårt beslut. Kan man inte stå för vem man är så tycker inte jag man ska ha tillgång till bloggen heller.

2009-10-23 @ 17:17:24
Postat av: Charlotte - Fyrklövern

Ami, va roligt att du läser i bloggen! Såklart det inte är tjuvläsning. Du har ju till och med varit här på fest en gång!

2009-10-23 @ 17:26:53
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är ju en av dom som läser din blogg nästan varje dag. Jag älskar att titta på dina underbara bilder som du tar, både på Albin och annat :) Men självklart så förstår jag dej om du vill låsa bloggen. Det finns ju så mycket konstigt folk runt om kring.

Hoppas att det löser sig för dej.

2009-10-23 @ 23:13:09
Postat av: Pia

Men va f*n...det va ju jag som skrev inlägget ovanför. Sorry men namnet försvann någonstan på vägen.

2009-10-23 @ 23:14:58
Postat av: Tessan

Jag följer bloggen slaviskt ;) så gärna lösen då tack PÖSS

2009-10-24 @ 12:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0