Min dröm...



Jag vet att detta kommer att låta Klyschit värre men jag måste ändå skriva av mig lite.

* Jag tror faktisk att jag lever i min dröm *

Så länge jag kan minnas har min största dröm och framtidsvision varit just det här. Det här jag har nu, hus, man, barn och allt det där. Några år hade jag visserligen en tanke om det där med karriär och familj, sida vid sida men det gav jag upp för länge sen, nu är det detta som gäller och jag älskar det!

Jag kom faktiskt och tänka på det innan när jag stod och skalade äpplen för att göra kräm till kvällsmat, att jag faktiskt älskar det, att få stå och pula i köket, ha en katt som spinner bredvid mig och höra skratten och busen utanför fönstret från en underbar sambo och en minst lika underbar son.

Jag har självklart oxå mina dåliga dagar när jag bara vill dra täcket över huvudet och glömma att jag finns men då försöker jag alltid tänka på sånt som gör att jag är så lycklig som jag är. Tex att vi alla 3 är friska, att jag och David har fasta jobb, att vi har ett hus som vi älskar att bo i, att vi har våra intressen som vi faktiskt har ihop, vilket betyder att hela våran lilla familj få vara tillsammans på sidvagnscross, diverse marknader, utflykter med hotellvistelser och annat skoj. Det såklart bästa är ju att vi älskar varandra så högt som vi gör och att vi (i alla fall jag...) kan komma på varandra med att sakna den andre och då vara tvungen att ringa upp och säja det.

Jag har oxå lärt mig att ta vara på tiden tillsammans med de mina, leva med dom trots deras brister (precis som dom lever med mig trots alla mina egenheter...) och älska dom gränslöst. Tex så upplevde jag och min familj en fruktansvärd tid för 15 år sedan när min morbror hastigt gick bort och lämnade moster och mina 4 kusiner, det räcker att tänka på det så kan jag glömma vilken småsak till oenighet som helst. För 5 år sedan var min bror sjuk och det gick inte en enda dag utan att jag oroade mig för honom och hur han hade, tänkte på hur jag inte skulle klara mig utan honom här på jorden och jag önskar ingen den oron (eller den sjukdommen heller för den delen) så ja tänker ofta på vilken tur jag har som har min älskade bror kvar här hos mig!

På nåt sätt så kan jag ofta tänka på det positiva i att tex tvätta, hänga tvätt, vika och lägga in i garderoben. Vi har kläder, jag har någon att tvätta åt och som uppskattar att han har rena kläder i garderoben, även om han inte säjer det varje gång jag har tvättat så vet jag att han gör det och han säjer det ibland. Det är även en fröjd att laga mat i familjen Larsson/Jönsson, båda pojkarna har samma fantastiska matlust och det är tacksamt att ställa fram frukost/lunch/middag!

Har ni fått nog av min lycka för idag?

Jag ska lämna cyberrymden för idag och sätta mig hos mannen i mitt liv och umgås lite.

Kan inte alla bara sluta bråka och ta hand om varandra?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är ju precis så man ska försöka tänka, det är ju då man uppskattar allt man faktiskt har! Det du har, går ju inte att mäta i pengar.



Jag är glad för din skull, att du har det liv du önskar. Dessutom skrev du så träffande om svåra tider, så jag fick lov att gråta en skvätt.

2009-09-22 @ 21:21:49
Postat av: Charlotte

Mamma! Jag älskar dig och även om du inte har varit så sjuk som brorsan varit så är jag oerhört tacksam att jag har dig och pappa med, tänker på det varje dag!

2009-09-22 @ 21:39:04
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: iDa & ReVo

Så fint skrivit.

Din dröm är min dröm bara barn som fattas hos oss men de kommer med tiden =)

2009-09-22 @ 22:03:45
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Frida Johansson

Jätte fitn och bra skrivet Charlotte! Jag håller med dig på alla punkter, även om man verkligen vill dra täcket över sig ibland! Mycket fint skrivet, fick tårar i ögonen..

2009-09-23 @ 09:47:54
Postat av: Eva

Så fint skrivet. Ser inte vad jag skriver nu för tårarna.

Du är så väl unnad denna glädje och kärlek du har i ditt liv. Se till att njuta av varje sekund för man vet aldrig vad som händer.

2009-09-23 @ 12:07:04
Postat av: Laila

Inte nog med att du är en bra fotograf,du är en utmärkt poet ochså!

2009-09-23 @ 12:17:01
Postat av: iDa & ReVo

fniss Ja han är ju min bebis men vill ju ha ett litet barn i mitt liv.

Hehe tur att man har syskon som är så bra på att yngla av sig =P

Kram

2009-09-23 @ 12:17:26
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: iDa & ReVo

Tack det är min underbara vän Sara som har gjort den till mig.

Den är Så fin speglar mig och mitt liv med min Revo.

Allt bra med dig och Albin?

Kram

2009-09-24 @ 09:39:25
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0