Öströö!

Idag har vi gjort årets fösta besök på Öströö! Som ni säkert vet så tillbringar vi måååånga timmar där ute varje år, kollar på lamm, fikar, åker safari och bara strosar runt! Än så länge var det inte så många lamm födda, vi räknade det till 7 stycken men det kan ju ha funnits fler som vi inte såg där ifrån läktarn.



Innan vi körde hem gjorde vi såklart ett besök inne i köttboden och köpte honung, te och choklad (en till pappan och en till mormorn!). Det började ju regna när vi var där så besöket blev inte jättelångt utan vi gjorde det vi skulle och åkte sen hem till mormor & morfar. Dom bjöd på mat idag och det blev en riktig favorit, Albin åt som en hel häst. Stekt torsk med kokt potatis, grädde & lingon!

Nu är grabbarna iväg och fixar i orning lite på David lager och jag sitter här hemma och bara myser när det regnar utanför, snart blir det en kopp te och lite mys i soffan. I morrn är det åter jobb, men efter det är min jobbehelg slut. Jag har en fotografering i veckan oxå, en liten tös som är 9 måndader, det ska bli så kul!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhhh va mysigt. Var inne och kolla deras hemsida igår för tänkte med åka dit nån dag. Vet du när de släpps ut för säsongen??

2010-04-05 @ 07:24:08
Postat av: Charlotte

Sandra: Dom hade öppna dörrar redan igår men det var såklart ingen som ville vara ute i regnet... Dom får ju gå ut och in som dom vill, i alla fall dom som går i den stora laggårn.

2010-04-05 @ 07:34:09
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0