Ingers Caférutor
Bilden blev kanske inte jättebra men det var sent och jag ville bara hysta in dom i frysen...
Ingers Caférutor
ugn 200º, 20-30 minuter
200g smör
2 dl koncentrerad juice (Jag hade ananas/apelsin)
5 ägg
4 dl socker
4 dl vetemjöl
1 dl kokosflinger el krossade cornflakes
1 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
Glasyr:
100g smör
6 dl florsocker
5 msk kallt starkt kaffe
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Smält smöret och blanda i juicen.
Vispa ägg och socker.
Blanda alla torra ingredienser och häll dom i äggsmeten,
växelvis med juice-smör blandningen.
Grädda i långpanna i 200 grader i 20-30 minuter
Glasyr:
Smält smöret och blanda i övriga ingredienser.
Höll över glasyren när kakan svalnat något och skär sen i bitar.
Kommentarer
Trackback