Nu får det väl ändå vara bra!?

Idag hade vi tänkt åka in till stan och köpa ett nytt täcke efter att vi hämtat Albin på dagis men det blev visst inte så...

Jag gjorde mig och lillebror i ordning men när jag kom till dagis så satt det en matt och ynklig liten kille i soffan som blev jätteledsen när han fick syn på mig. Min stackars Albin var alldeles varm och sa att han hade ont på pannan så vi struntade i stan och åkte hem till soffan. När jag tog tempen så visade den 39.0 så det var bara att bädda ner, sätta på Ice Age och ge en piggelin.

Efter en stund blev han ledsen igen och sa att han hade jätteont på pannan så han fick en alvedon. Jag ger normalt inte alvedon om han inte har riktigt hög feber och är väldigt hängig men nu hade han verkligen ont och det ska han ju inte behöva ha. Han blev piggare efter en stund och eftersom vi på morgonen pratat om att åka till mormor och äta kvällsmat så blev han ju superbesviken när jag sa att vi inte skulle dit. Mormorn är ju inte rädd för basillusker så hon tyckte att vi gärna fick komma ändå, om Albin orkade, så vi åkte dit och tog med filmerna, han kunde ju lika gärna ligga i hennes soffa.

Vid 19 blev han sådär ynklig igen så vi åkte hem och då han fortfarande hade 39.0 i temp och ont i huvudet så han fick en alvedon och nu sover han gott i sin säng. Lillebror somnade i min famn till "Halv åtta hos mig" så nu är det bara jag vaken och jag har en djävulsk huvudvärk jag med, det är ett väldigt tryck på höger sida, ovanför ögat och inte ger det dig heller, trots alvedon.

Vad är det för skit som går igentligen!? Albin blir ju sjuk så fort han kommer tillbaka till dagis hela tiden. Nu får vi väl se hur det går med fredagsmaten, men har jag inte sån fruktansvärd huvudvärk i morrn så ska jag nog kunna hita nåt spännande att laga till familjen!

Tror faktiskt att jag ska invänta mannen med att lägga mig i sängen och kolla på Criminal Minds.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja den där febern är efterhängande i år. Vi har med fått hem den titt som tätt. Men hellre den än magsjukan faktiskt. Vilket det har varit väldigt få fall av.

2011-03-24 @ 20:52:36
Postat av: annica

Det går scharlakansfeber i stan. var på din vakt så han inte fått det. Bara ett tips!

2011-03-24 @ 21:07:24
URL: http://flizansnikis.blogg.se/
Postat av: Ida & Jouline

Tack va söt du är.

Du är världens bästa mamma till Albin och Emil.

Kram

2011-03-24 @ 22:20:43
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0