Mina bilder...

Efter en kommentar om önskan att se bilder, på även festdeltagare,
så känner jag att jag måste förtydliga min policy.
Jag publicerar aldrig bilder på personer utan deras tillåtelse. Skulle det vara så (som på Albins fotbollsträning här om veckan) att jag lägger ut en bild med massa andra personer på så är jag noga med att sudda ut ansiktet på den eller dom personerna som jag inte frågat om lov.

Jag tycker alltså att det skulle kännas väldigt meningslöst att visa en massa mingelbilder från Bröllopet där kanske 75% av ansiktena är suddade. För det är inte så att jag inte har mingelbilder, snarare tvärt om, jag har nog en 500 bilder från festen skulle jag tro...

Men eftersom jag har brudparets lov att visa på dom så kommer här yttligare bilder på det.
Ni kanske tycker det är uttjatat med massa bilder på dom och deras blommor...?


Kommentarer
Postat av: Vivan B

Du kan väl ta med dej bilder till Tjärbyligan, de vore kul för oss i släkten.

2011-05-31 @ 13:14:41
Postat av: Anonym

Förstår din policy, men tänk tanken att Hallands Nyheter fotat samma bilder som du på dessa underbara knattar som spelar fotboll och publicerar detta i sin tidning, inte tusan ringer dom runt och frågar alla föräldrar om vi får publicera detta,nej den där 70årsreglen faller på sin egen dumhet,skulle tro att föräldrarna klipper ut bilderna och sparar som minne,här spelade Albin och han gjorde mål,men vem passade till målet,ja han suddar vi ut? Tänk så olika vi tänker, du borde talat om att du glömt kameran hemma istället för hur många du tog, vi är skapta "nyfnikna" och förväntar oss resultat! Bli inte förbannad för de höjer bara blodtrycket! Ibland hugger jag men rätt ovanligt!

2011-05-31 @ 22:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0