Stackars våran goa lilla Albin!

Usch va jag tycker synd om barna när dom inte mår bra!

I natt, vid strax efter 1, så fick gick jag in till Albin som låg i sin säng och var så ledsen.
Det kliade på alla prickarna och han hade jätteont i munnen, stackars, stackars.

Han fick en alvedon, lite smörja på de värsta prickarna och sen låg jag hos honom tills han somnade om igen.
Nu på morgonen är han piggare. Han har ätit ordentligt med frukost, prickarna verkar inte klia lika mycket och han har inte sagt något om blåsorna i munnen än.

Jag ska ta en ordentlig kik på alla prickarna och sen får vi se om vi går till den öppna mottagningen på Vårdcentralen eller om vi väntar lite och ser vad som händer. Jag fick ett bra tips här på bloggen som jag ska testa först tänkte jag. Det är ju igentligen helt galet men varför man inte vill gå till doktorn är ju helt enkelt för att dom aldrig gör något på vårdcentralen. Eller, det klart att dom gör om man har en allvarlig sjukdom/skada, men jag känner liksom att dom kommer inte hjälpa mig med dessa prickarna så jag kan lika gärna testa alla olika metoder själv först.

Igår fick vi påbörjat lite målning på kvällen, jag och Albin och vi ska fortsätta lite smått idag tänkte jag. Men det får givetvis bli när den lille marodören somnat, så inte fören efter lunch.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars lille Albin.

2011-11-29 @ 10:36:37
Postat av: malin

Hej såg inlägget om stackars Albin. Har ni katt? Om ni har det så kan den vart i ett nedfallet fågelbo och fått med sig fågelloppor in. Då kan man få eländiga utslag.

Mvh Malin

2011-11-29 @ 20:46:15
URL: http://gisselstadsmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0