Nu jäklar!

Nu har vi tagit i med hårdhandskarna om den här jäkla sjukan!

Eftersom jag håller på att bli lite, lite knäpp av att vara hemma, inne, med barnen hela tiden när dom är sjuka så behöver jag komma ut när David kommer hem och det sista nu har han jobbat väldigt mycket så det blir extra jobbigt eftersom det blir såååå långa dagar.
Idag kom David hem vid 18.30 och då hade vi kvällsmaten fixad så när vi ätit sa jag att jag bara måste ut, i alla fall en liten sväng. Helst av allt ville jag ju ha ut Albin med i friska luften för jag tror verkligen att han hade behövt det, men hur sjutton skulle det gå till då!?

Han har ju inte åkt vagn på flera år men jag funderade ändå på om inte jag skulle kunna trycka ner honom i Emils vagn och lixom göra 2 flugor på smällen (slå 2 flugor i en smäll för er som inte hängde med)!
Sagt och gjort och Albin var helt med på noterna och tyckte det skulle bli jättespännade att få åka vagn!
Han fick till och med plats i fårfällen med rumpan och benen. Sen fick han på sig både ett barntäcke och en fleecefilt. Han satt som ett ljus och bara njöt av att få vara ute i friska luften. Vi tog en rätt rejäl runda och det var helt ljuvligt härligt att komma ut och röra på sig och få andas FRISK, kall, vinterluft!



När vi var ute och promenerade bestämde vi att vi skulle duscha bort alla kvarvarande bacillusker när vi kom hem och det har vi gjort nu, så i morrn hoppas vi verkligen att Albin vaknar utan feber!
Vi håller alla tummar och tår i natt!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jaa, det gör vi!

2012-02-09 @ 21:14:42
Postat av: Annalina

Håller alla tummar och tår jag med!

2012-02-09 @ 21:45:57
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0