Bästa födelsedagen!

Albin hälsar och tackar för alla gratulationer han fått idag, på sin födelsedag!
Han har haft en toppen dag, med massa paket, lek, bus, tårta och kramar.
 
 
Eftersom vi inte har något kök och därför ingen plats till någon att sitta så fick vi lov att fira Albin hemma hos mina föräldrar, som har världens bästa uterum.
Han fick så mycket paket och har nu lego, pyssel och pengar så han klarar sig länge framöver!
 
Jag hade (i brist på kök) svängt ihop en tårta efter vissa önskemål men det ska meddelas att det verkligen inte var det lättaste! Jag hade inga formar (dom är givetvis nerpackade) så jag fick skruva av öronen på en gryta och använda den som form. Ingen vidare yta att kavla och modellera på (eftersom vi inte har något bord utan sitter i soffan för tillfället). Men det blev tårta och Albin var mer än nöjd!
 
 
Det är chokladsockerkaksbottnar, fylld med hallonmousse och mjölkchokladmousse med chokladbitar i. Sen är den spacklad med en otroligt god marängsmörkräm, täckt med maripan och dekorerad med marsipan. Bilen och bokstäverna är gjord av sockerpasta och gräset av färgad smörkräm.
 
Efter kalaset åkte Albin och David iväg på simskola medan jag och Emil stannade kvar hos mormorn & morfarn där det bjöds på smarrig kasslergratäng. Albin och David kom och åt efter simskolan innan vi åkte hem.
 
Nu har barnen äntligen kommit i säng, efter att Albin vart tvungen att påbörja ännu ett LEGO projekt.
Vi hoppas på en väldigt god natts sömn efter flera riktigt knakiga nätter. Jag vet inte riktigt vad det är med Emil, men han vaknar flera gånger per natt. Kan vara tänder kanske.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0