Filtar...

Jag tycker att det är på sin plats att pojkarnas filtar får ett helt eget inlägg.
Jo, jag är fortfarande i Spanien, men det här med tidsinställda inlägg är fantastiskt.
 
Båda barnen har fått en filt från Me & I.
 
Albin har en vit som på ena sidan är täckt med sköldisar. Det var en av dom få grejerna jag köpte när Albin låg i magen. Jag var på Me & I party hos Anna. Jag minns inte om hon hade fått Ella eller om hon var liten, hur som helst så var det i alla fall kollektionen 2006, vår eller höst.
 
Albins filt är enormt viktig för honom och han ÄLSKAR sin filt och har alltid gjort. När jag märkte att den var så viktig så letade jag febrilt efter en till och hittade en ny på Tradera som jag budade hem.
 
När Albin var lite drygt ett år så tog vi bort hans napp och då blev filten extra viktig för honom. Det var aldrig några problem att ta nappen, jag tror det är enklare när dom inte hunnit bli för stora.
 
När Emil låg i magen så ville vi ha en likadan filt men eftersom vi inte visste va det var för en liten krabat där inne så ville vi ha en som var hyfsat neutral i färgerna. Det hittade jag inte och sen slutade Me & I med filtarna så jag köpte två från deras utförsäljning på webben. Den är blå på ena sidan och orange på andra, med råttor på.
 
Emil älskar också sin filt men inte på samma sätt som Albin. Dom har båda sina filtar i sängen och bara när dom ska sova, men Emil vill ibland ha sin med sig i soffan på morgonen när han dricker välling.
 
Vi tog Emils napp när han var ungefär lika gammal som Albin, strax över året och det var inga problem där heller. Kanske kan det vara därför killarna är så fästa i sina filtar, för att dom inte hade nappen så länge?
Hur som helst, jag tycker det är supermysigt med filtarna!
 
 
Albins ena filt är numera så söndertrasad att jag måste tvätta den i tvättpåse...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0